AFB FEEDS

Senarai Penuh Peserta Giveaway PISA


Assalamualaikum!


Mula-mula ingatkan tiada sambutan GA PISA ini. Tapi last-last tarikh GA 
berderu datang join. Hehe TERIMA KASIH uolls. Tapi saya cari pemenang berdasarkan
 top referral. Niat saya, kalau 100+ yang join GA ini baru saya nak tambahkan
hadiah novel tu tapi nampaknya tak sampai 100 orang yang join jadi pemenang akan dipilih
secara top referral.


Ohya, maaf juga syarat sering berubah. Baru-baru ni FB saya kena block jadi fanpage
tak boleh buka. So saya halalkan jealah syarat tu kalau tak buat. huhu
Dibawah ni, ada senarai penuh peserta tapi masih ada yang page not found lah, blog not 
found dan macam-macam lagi. Jadi sila check ya. Kalau link anda tak ada sila komen.



PEMENANG SUDAH DIUMUMKAN DI SINI !!




SENARAI PESERTA


1- http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

2- http://nurjannatulain.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

3-http://blogyanapunya.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

4-http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

5-http://nysachubby.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

6-http://dianathewannababes.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

7-http://www.airis-contest.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

8-http://exohomestory.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

9-http://jieha89.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

10-http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

11-http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

12-http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

13-http://asyuasyuranovelis.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

14-http://stayinheart.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

15-http://aryssanajwa.blogspot.com/2013/11/giveaway-novel-playboy-itu-suami-aku.html

16-http://eymasu.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

17-http://watashiwaaliahdesu.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

18-http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

19-http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

20-http://awanflufy.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

21-http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

22-http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

23-http://aqilahmurai.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

24-http://ainnovelstory.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

25-http://justcontestonly.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

26-http://umikasum.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

27-http://www.cikfie.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html *DomainNameHasExpired*

28-http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

29-http://arinazmancontenstbloggie.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

30-http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

31-http://www.syuhadasalleh.my/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

32-http://rainbowsleek.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

33-http://saffabalqis.blogspot.com/2013/11/assalamualaikum-klik-banner-untuk-join.html *BlogNotFound*

34-http://ejal-super-lova.blogspot.com/

35-http://cenderahation9.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html *PageNotExist*

36-http://elynn-curahanaku.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

37-http://worldeddyobby.blogspot.com/2013/11/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

38-http://sayatangankidal.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

39-http://chocollyheart.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

40-http://kisahkehidupanaz.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

41-http://jombercontest.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

42-http://atiqahamelya.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

43-http://hanis-vess.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

44-http://tinymummy.blogspot.com/2013/12/ga-playboy-itu-suami-aku.html

45-http://syasyafiefie.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

46-http://alfirahana.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

47-http://fluffypocoyogirl.blogspot.com/2013/12/assalamualaikum-klik-banner-untuk-join.html

48-http://archiehusna.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

49-http://spongebobitusayapunya.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

50-http://arrienlove.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

51-http://niesabella.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

52-http://sweet-dream901.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

53-http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

54-http://sitiaisyahjapanie.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

55-http://farahcreamypuff.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

56-http://missnaddd.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

57-http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

58-http://zaralisha.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

59-http://thequeenofmine.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

60-http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

61-http://kakigiveaway.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

62-http://notamilah90.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

63-http://belladsecret.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

64-http://fieqa-single.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

65-http://aunydillocious.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

66-http://fyqadilloxe4.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

67-http://feeqadillocious.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

68-http://myrosblogger.blogspot.com/2013/12/ga-playboy-itu-suami-aku.html

69-http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

70-http://gadizspectacles.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

71-http://sii-kenek.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

72-http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

73-http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

You Might Also Like

7 Surat Cinta

  1. Tak sabar nak tunggu result pemenanag ni.....hope dapatlahh novel pisa ni....suka sangat citer dia....
    King oh king

    ReplyDelete