AFB FEEDS

Pelancaran Smartphone Vivo V7+ di Senheng/SenQ


Pelancaran Vivo V7+

Hari ke hari dunia teknologi kini semakin maju dan sudah tentu ramai yang inginkan teknologi yang canggih namun dengan harga berpatutan. Begitu juga dengan smartphone yang  mempunyai pelbagai jenama dan fungsinya tersendiri, smartphone adalah salah satu teknologi yang semakin mencanak dan boleh dikatakan tiga bulan sekali mesti ada saja smartphone terbaru muncul yang membuatkan rata-rata pengguna smartphone ingin memilikinya termasuk la Ainaa sendiri. Ainaa pun selalu saja usha smartphone yang baru, usha saja la kalau nak beli tu jenuh juga asyik tukar je.

Tetapi smartphone yang terbaru kali ini membuatkan Ainaa rasa geram, geram nak beli memandangkan design kali ini sangat lawa, mempunyai kelebihan yang lebih advance dan paling penting harga berpatutan. Tentu saja bukan Ainaa seorang yang akan rasa begitu sebab anda pun pasti akan tertarik untuk memiliki smartphone terbaru kali ini selepas melihat info yang Ainaa akan kongsikan ini.

vivo, vivo v7+, senheng, senq,Pelancaran Smartphone Vivo V7+ di Senheng/SenQ

VIVO V7PLUS (BLACK AND GOLD)

Kali ini VIVO akan melancarkan produk terbarunya yang dinamakan Vivo V7+ dengan kelebihan clearer selfie dan perfect shot. Pelancaran smartphone terbaru dari Vivo kali ini dilakukan di Senheng dan SenQ  dan boleh didapati mulai sekarang. Ainaa syorkan kepada anda semua yang ingin memiliki V7+ ini untuk memilikinya pada tarikh pelancaran iaitu 26 September 2017 sehingga 15 Oktober 2017 kerana sudah tentunya ada dengan setiap pembelian yang dilakukan pada tarikh tersebut, anda akan diberi  BACKPACK dan juga WATSON RM10 VOUCHER secara pecuma.

vivo, vivo v7+, senheng, senq,Pelancaran Smartphone Vivo V7+ di Senheng/SenQ

 Vivo V7+ ini mempunyai dua warna pilihan iaitu warna Gold and Black. Ainaa yakin dengan kedua warna ini pasti anda akan keliru untuk membuat pilihan kerana kedua-dua warna ini membuatkan V7+ ini kelihatan canggih, mewah dan segak lebih lagi bentuk yang dimiliki juga sangat cantik. Apa yang lagi menarik sudah tentu la dengan harganya kerana harga Vivo V7+ sangat berpatutan dengan harga RM1,499 sahaja.

KENAPA MESTI BELI DI SENHENG/SENQ ?


  •  Full payment/Up to 24 months instalment
Anda boleh membuat pilihan sama ada ingin melakukan pembayaran secara penuh atau secara ansuran sehingga 24 bulan. Pembayaran secara ansuran ini boleh dilakukan melalui Maybank, Maybank AMEX, Public Bank, dan HSBC (Coming soon untuk Citibank)


  • Nationwide delivery
Penghantaran bagi Vivo V7+ adalah secara percuma ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak


  • Extra 1 Year Warranty with PlusOne Membership
Macam mana untuk dapatkan extra 1 year warranty dari Vivo? Anda mesti la mendaftar sebagai  membership PlusOne dengan hanya RM12 apabila melakukan pre-order Vivo V7+ di Senheng/SenQ. Bagi yang sudah mendaftar, anda hanya perlu log-in credential anda di senheng.com.my dan  senq.com.my dan boleh terus buat pre-order Vivo V7+ untuk dapatkan warranty tersebut


Sangat menarik bukan? Banyak kelebihan yang anda boleh peroleh jika membeli Vivo V7+ di Senheng/SenQ. Sebelum Ainaa terlupa, Ainaa nak share sesuatu yang boleh menjimatkan lagi duit anda untuk membeli Vivo V7+ ini. Anda juga diberi pilihan untuk trade in handphone lama anda untuk dapatkan rebate dengan syarat pembelian Vivo V7+ mestilah dilakukan di kedai Senheng. Bila handphone lama sudah di trade in, sudah tentu anda boleh mengurangkan lagi harga Vivo V7+. Untuk dapatkan info lanjut tentang trade-in program, boleh layari ke http://www.senheng.com.my/trade-in-rebate.


vivo, vivo v7+, senheng, senq,Pelancaran Smartphone Vivo V7+ di Senheng/SenQ


Biasa kita selfie mesti sakit hati kan sebab gambar tak lawa dan nampak muka berminyak. Tapi itu dulu la, Yang mana sukakan selfie dan inginkan gambar yang cantik dan flawless tu, mesti dapatkan Vivo V7+ ini kerana Vivo V7+ mempunyai kelebihan 24MP untuk kamera hadapan bersama Vivo’s exclusive Face Beauty algorithm. Yang risaukan handphone hang pun tak perlu risau dah, Vivo V7+ ini mempunyai 4GB RAM dan 64GB ROM. Memang banyak kelebihan Vivo V7+ ini dan sudah tentu anda akan rugi jika tidak milikinya.

Tunggu apa lagi, jom dapatkan VIVO V7+ di Senheng dan SenQ

You Might Also Like

7 Surat Cinta

  1. vivo ni mmg cantik gambar dia.. tgk anak sedara guna hp ni..gmbr kalo selfie mmg ploless giteww...takyah edit2 dah..hihi

    ReplyDelete
  2. Ala..bestnya..tgh usya iphone ni tapi rega dia pikior banyak kali nak beli..haha..tukar usya vivo plak la..sebenarnya nak hp yang boleh tangkap gambar cun...

    ReplyDelete
  3. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  4. Cantik vivo ni.. pilihan remaja zaman kini

    ReplyDelete