Segalanya Berubah Untuk 2014


ASSALAMUALAIKUM !!


Perasan tak? Ada perasan tak? Blog saya dah bertukar 'pakaian' untuk 2014.
Tukar siap-siap takut tahun depan tak sempat. Dan blog saya semakin kelihatan simple kan?
Yup! Macam nilah saya suka. Simple but nice. Tak adalah nampak serabut sangat.


BLOG BERWAJAH BARU :






Simple kan? 'Perabot-perabot' yang ada dalam blog pun dah sikit yang ada.
Bukan dikurangkan widget tapi siap ditambah lagi. Tapi saya sembunyikannya.





Itu dia... Tu yang nampak semakin berkurang widget kat blog ni kan.
Terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi berkongsi tutorial. Korang kalau nak
buat jugak search jea kat google. Berderet yang keluar. Senang pun senang. Tutorial dah ada apa susah?

3 ulasan:

  1. wah.. kemas blog nampak.. hihi.. bagus tu dear. lebih mesra penggunjung

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.