AFB FEEDS

Segalanya Berubah Untuk 2014


ASSALAMUALAIKUM !!


Perasan tak? Ada perasan tak? Blog saya dah bertukar 'pakaian' untuk 2014.
Tukar siap-siap takut tahun depan tak sempat. Dan blog saya semakin kelihatan simple kan?
Yup! Macam nilah saya suka. Simple but nice. Tak adalah nampak serabut sangat.


BLOG BERWAJAH BARU :






Simple kan? 'Perabot-perabot' yang ada dalam blog pun dah sikit yang ada.
Bukan dikurangkan widget tapi siap ditambah lagi. Tapi saya sembunyikannya.





Itu dia... Tu yang nampak semakin berkurang widget kat blog ni kan.
Terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi berkongsi tutorial. Korang kalau nak
buat jugak search jea kat google. Berderet yang keluar. Senang pun senang. Tutorial dah ada apa susah?

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. wah.. kemas blog nampak.. hihi.. bagus tu dear. lebih mesra penggunjung

    ReplyDelete