Showing posts with the label jalan-jalanShow All
Tangga Batu Caves

Cerita tahun lepas, buat pertama kalinya Ainaa naik tangga Batu Caves ni. Ya la Uia dengan Batu Caves bukan jauh pun tapi setelah dua tahun belajar di Gombak ni baru lah Ainaa dengan kawan-kawan pergi panjat tangga Batu Caves.…

Bingsu Di Caffé Bene

Peminat-peminat korea tentu tahu pasal BINGSU dan mana-mana food lovers pun tentu akan memburu bingsu ini kan memandangkan ianya sangat menggoda dan tergugat iman dibuatnya. Mula-mula Ainaa tergoda dengan bings…

Aktiviti Hujung Minggu di Taman Tengku Anis

Assalamualaikum! Hadoii... tak sempat nak update blog. Minggu yang penuh dengan pelbagai aktiviti. Entry ini sepatutnya nak buat semalam, tapi ada masalah nak bluetooth gambar-gambar dalam handset. Last-last dah sampai ke bula…