AFB FEEDS

Shell Out Murah Dan Sedap Di Kelantan

Siapa je yang tak suka makan shellout kan, lebih-lebih lagi kalau peminat makanan laut memang tak akan ketinggalan untuk makan shellout. Tapi kalau pergi makan kat kedai, susah nak jumpa seafood yang fresh dan shellout yang sedap. Sudah la rasa so-so je, harga pulak mahal. Paling teruk Ainaa pernah kena yang makanan laut yang dia gunakan untuk buat shellout tu tak fresh dan lama. Orang yang ada alergik seafood macam Ainaa memang cepat je boleh tahu yang makanan tu tak segar sebab habis je makan terus bengkak-bengkak dan gatal. Kalau makanan tu segar, Ainaa tak akan terus rasa gatal dan tak akan bengkak. Ini lah masalah orang ada alergik seafood tapi suka makan seafood. Sebab itu kami seboleh mungkin cari shellout yang segar dan sedap.

shellout, shellout murah, shellout sedap, shellout kelantan, shellout delivery, kota bharu delivery,
Credit: Facebook Aisy Kitchen Kota Bharu

Tapi Ainaa dah jumpa shellout yang segar, sedap dan murah! Masa mula-mula rasa tu memang terkejut la sebab untuk yang satu pax shellout pun boleh makan sampai dua tiga orang sebab banyak sangat. Harga pun murah tak padan dengan kuantiti yang banyak dan sedap. Paling penting makanan laut yang digunakan segar-segar belaka! Orang Kelantan memang beruntung la sebab dapat rasa shellout yang ni. Ainaa beli shellout dengan Aisy Kicthen Kota Bharu, Aisy Kitchen buat delivery shellout sampai ke depan pintu tau. Siapa yang tiba-tiba rasa nak lunch western ke, malas nak masak ke, atau nak makan ramai-ramai dengan kawan sepejabat boleh la order shellout dengan Aisy Kitchen Kota Bharu. Beli shellout dapat nasi dan sirap limau ais percuma! Memang sedap buat lunch, makan pula ramai-ramai kan.

Ni bukan entry berbayar ya. Ainaa review sebab Ainaa sendiri dah rasa shellout ni dan Ainaa kongsikan pada semua yang tinggal di Kelantan untuk rasa shellout dengn Aisy Kitchen Kota Bharu.


shellout, shellout murah, shellout sedap, shellout kelantan, shellout delivery, kota bharu delivery,

shellout, shellout murah, shellout sedap, shellout kelantan, shellout delivery, kota bharu delivery,

shellout, shellout murah, shellout sedap, shellout kelantan, shellout delivery, kota bharu delivery,

shellout, shellout murah, shellout sedap, shellout kelantan, shellout delivery, kota bharu delivery,

shellout, shellout murah, shellout sedap, shellout kelantan, shellout delivery, kota bharu delivery,
credit: all photo from Aisy Kitchen Kota Bharu


Tak akan tengok saja bossku, cepat-cepat la contact Aisy Kitchen Kota Bharu untuk rasa SHELL OUT SEDAP DAN MURAH!

shellout, shellout murah, shellout sedap, shellout kelantan, shellout delivery, kota bharu delivery,

You Might Also Like

1 Surat Cinta