Anda Peminat Komik?


ASSALAMUALAIKUM!

Sejak minat komik sudah beralih ke membaca novel, memang saya dah tak beli komik. Baca komik yang online jea sebab duit banyak habiskan beli novel. So kalau nak kumpul koleksi dua-dua memang tak sempat pulus maa.....

Ada beberapa buah aje komik dengan saya. Tak silap dalam 9 buah macam tu. Terfikir-fikir nak jual ke tak. Kalau jual ada ke yang nak beli? Banyak kali terfikir-fikir. Jadi ni, nak tanyalah kut-kut ada yang berminat nak beli. Jual murah-murah. Condition memang okey.


Harga.... Hmm.... Tiga buah, RM10 termasuk postage semenanjung sahaja. Okey tak? Okey tak? Heee Kalau berminat boleh PM saya kat SINI

Beli untuk buat sebagai hadiah GA pun boleh. Murah dah tu. Kan? Saja nak cuba nasib promote kat sini kut-kut ada yang nak. Kalau tak ada, dalam kepala otak ni dah terfikir nak buat apa dengan komik-komik ni. Muehmueh

19 ulasan:

  1. Waduh, murah tu. Nak beli tapi no money la sekarang ni :/

    BalasPadam
    Balasan
    1. pinjam dengan mak atau ayah. ehehehe :3

      Padam
    2. Tengoklah dulu, kalau dapat Insha ALLAH boleh beli. Lagi pun memang dah lama tak beli komik. Hihi

      Padam
  2. Teringin nak beli, tapi most of that komik saya dah baca. Heheh.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebb novel ni dari 2 tahun lepas lagi. so maybe memng dah ramai yg baca. hehe

      Padam
    2. eh, komik. novel pulk. hehe

      Padam
  3. tak minat sangat dengan komik

    BalasPadam
    Balasan
    1. memng rmai yg xminat. saya pun minat dah beralih ke novel :)

      Padam
  4. xbpe minat sgt komik.. kalo novel mmg minat.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. klau novel sy pun minat kak. hehe hantu novel ni kut

      Padam
  5. Waa.. murahnya.. teringin juga laa.. hehehe.. :D

    BalasPadam
  6. Wahhh :D huhuhuhu
    bestnyaaa :D
    Qila baca komik dulu2 je. Sekarang dah tak T_T
    And qila suka hari2 midori eh? Haa pastu yg under age, under 18 tu bagai hahahah.
    :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulaah. ni pun dah lama xbaca konik. asyik dgn novel jea.

      Padam
    2. waa...murahnya...

      masih ada lagi ke komik2 ni??...

      saya nak beli....nak cukupkan 50...lagi 4 je lagi...
      ada 5 komik kat ats tu yg saya belum baca lagi....

      Padam
    3. ada2. nak boleh PM saya :)

      Padam
    4. okey...
      saya akan pm awak nnti...skrg duit poket belum masukk...hehe...
      saya nak 1/3 romantika,surat cinta ditangan kiri dan puisi cinta lalu...

      Padam
  7. Balasan
    1. haha murah sgt ke? klau berminat boleh PM :)

      Padam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.