AFB FEEDS

Hujan

  Hujan ! Yea , hujan sejak kelmarin lagi hingga pagi yang sejuk ini . Tak ke sekolah ke ? tak ! ;) macam kelmarin , bukan belajar pun so baik duk dumah jea . Kata ada new post lepas exam ? Exam pun tak start lagi , hari tu tersalah info . 3/10 exam untuk kelas bahasa arab jea , saya lah tu . 23/10 baru lah exam PSKI , ahad ni lah . saya akan menduduki peperiksaan selama 2 minggu , lama ke ? lama lah tu , dah ada 21 subjek ! wow ! hahaha .

   Nak demam lah ni , dari tadi lagi batuk dan selsema . sakit tekak ! suara pun dah ala-ala amy search ! -_-' biasa la hujan-hujan ni kan . bukan saya sorang tau yang tak pergi sekolah , ramai lagi kawan - kawan saya yang tak pergi . Hujan-hujan ni best duk dumah , tidur ke baca novel kea tengok cerita korea ke dak pun belajar . Hmm sepatutnya lepas exam baru boleh lepak kan ? hehehe . Nanti lepas exam nak lepak dengan kawan-kawan saya . Ngee ~

    Tu jea yea . Saja nak kongsi dengan korang cuaca kat tempat saya ni . Hehe Bai bai ! :D

You Might Also Like

0 Surat Cinta