AFB FEEDS

Jom Jelajah Dunia


Paris ( Kota Cinta )


Eiffel Tower





Arc De Triomphe





Champ Elysee





Notre Dame





 Louvre Pyramid




Bibliotheque Francois Mitterrand





Hotel de Ville (City Hall)





Venice , italy


Basilica of SS. Giovanni e Paolo

 

Burano Island

 

Bridge of Venice



St. Mark's Campanile (Bell Tower)




the arsenale




The Rialto Bridge

St. Mark's Basilica

 

capri , italy
La Piazzetta



Faragliona




gardens of augustus





Honeymoon Place



* Pulau Tioman



* Pulau Perhentian


* Pulau Redang



* Pulau Lang Tengah



* Pulau Langkawi



* Pulau Mabul





* Pulau Mataking





* Pulau Pangkor





* Pulau Jerejak (Pulau yang paling saya suka)


   Huawah ! Nak pergi lagi ! Dalam banyak-banyak pulau kan , Pulau Jerejak lah yang paling saya suka . Memang lah pernah pergi tapi teringin sangat-sangat nak pergi lagi . Best tau Pulau Jerejak ni ! Rindu nak naik kereta kancil tak ada pintu lagi . hahaha kelakar lah . Rindu nak mandi kolam . Rindu akan bau aroma spa yang bersebelahan dengan kolam . Saya satu family bernasib baik dapat bilik berdekatan kolam . Bersebelahan je ! Walapun Pulau Jerejak ni bukan macam Pulau Langkawi yang boleh tengok tempat-tempat bersejarah , still BEST ! Masa pergi Pulau Langkawi dulu tu , excited lah jugak tapi kalau Pulau Jerejak ni terlebih excited lah pulak ! hehe Meh tengok-tengok pic Pulau Jerejak :






Family Day Place


* Pulau Desaru




* Port Dickson








* Pulau Kapas







Waterfalls Of Kelantan


* Jeram Linang





* Jeram Pasu






* Lata Berangin










* Lata Rek









* Gunung Stong













~ Cintailah Alam Semula Jadi ^_^

You Might Also Like

0 Surat Cinta