Lazada - Black Friday/Cyber Monday


Lazada ni suka kan buat sale sampai Ainaa pun selalu tengok-tengok web lazada.com.my . Dan kali ini sale yang dibuat bermula hari ini, jumaat hingga isnin yang dinamakan BLACK FRIDAY/CYBER MONDAY. Ainaa dah usha-usha barang yang Ainaa nak dan memang rambang dibuatnya. Jom sesiapa yang belum usha tu kita ke Lazada.

1 ulasan:

  1. lazada kalau buat sale memang best
    jenjalan sambil follow #1693 :D

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.