AFB FEEDS

Pemenang Giveaway Gempak Raya 2013

Alhamdulillah!
Tamat sudah GA Gempal Raya 2013.
Terima kasih kepada 180 peserta yang join GA ini.
Hope korang semua bersikap jujur lah ya, lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan ini.

Tak nak corner-corner, kita terus kepada pemenang-pemenangnya ya....
Tapi sebelum tu, kepada pemenang barangan pos, hantar detail seperti kat bawah
ni apabila nak tuntut ya.

- NAMA :
- LINK PENYERTAAN :
- BARANG YANG DIMENANGI :
- ALAMAT :
- NO. TELEFON :

Kepada pemenang TOPUP RM5 pula, anda hanya perlu PM sponsor
link penyertaan dan no telefon sertakan rangkaian yang anda guna.
..............

Tarikh tamat tuntut hadiah 31/7/13. Kalau tak hadiah dikira burn!!

Sila bagi masa kat sponsor untuk balas, jangan hari ni awak tuntut esok
awak terus buat aduan sebab tak ada respond. Kita bagi tempoh masa kepada sponsor
untuk bagi respond sehingga Isnin ini(29/7/13). Sila belajar sikap bersabar ya...

Kalau hari selasa belum ada respond, PM saya SINI.


Dan inilah senarai 44 pemenang :

- PEMENANG SKIRT STYLISTA - 


- PEMENANG TOP -


- PEMENANG  DRESS -

- PEMENANG PERFUME -


- PEMENANG TOPUP RM5 dr FAREZ SHAH - 


- PEMENANG NOVEL ADAM & HAWA -


 - PRETTY LITTLE BADGE -

(173)http://nurhazirahziera.blogspot.com/2013/07/giveaway-gempak-raya-2013.html

- PEMENANG TUDUNG NUR KASIH -


-PEMENANG INSTANT HIJAB-

-PEMENANG BEG-


 - PEMENANG GELANG-


- PEMENANG SHAWL dr BISMIL AZIAN -


 - PEMENANG TOPUP RM5 dr AIN SAHARA -


-  PEMENANG EARRING -


- PEMENANG NANO WHITE INFINITY TRIAL CREAM -


- PEMENANG SHAWL + INNER -


-PEMENANG SHAWL dr NANA AMEER- 


- PEMANANG HAIR RIBBON CLIPS-


- PEMENANG CURSOR BERTEMA-


FUUUHH!!!! Selesai jugaaaak!!
hehe Sebenarnya tengah pening ni. Rasa-rasa kira hari tu
hanya ada 43 pemenang tapi tengok balik tadi 44. huhu Kalau ada yang tertambah
bilangan maybe saya terpaksa tolak sorang tapi kalau dah betul.

Sponsor tak ada komen apa....
Kira 44 pemenang lah yang ada kan.
Saya dah cuba tak bagi orang yang sama menang tapi kalau
ada juga mohon maaf dipinta awal-awal.

Minta maaf juga jika ada sebarang kekurangan atau kesilapan.
Apa-apa pun tahniah kepada 44 pemenang yang bertuah itu.
Yang tak menang, mungkin rezeki korang bukan kat sini.
=)

You Might Also Like

17 Surat Cinta