I Can't Follow!

Lama sangat tinggal blog ni alih-alih BUTTON FOLLOW tak berfungsi! Alamak, apa yang tak kena ni? Ainaa nak balas follow blogger lain pun susah, nak join giveaway pun tak boleh..... Asyik error je!

Gambar first ni bila Ainaa tekan button follow yang ada kat sidebar blogger lain.


Dan gambar kedua ni bila Ainaa nak follow blogger lain secara manual. Alah, yang kena masukkan link blog tu yang ada dekat dashboard blogger kita.


Pelik betul. Kalau blog yang ada floating follow button boleh pula tapi ya lah tak semua blog yang ada floating button tu. Ada siapa-siapa tahu tak kenapa terjadi error bila nak follow blog? Macam mana nak buat?

3 ulasan:

  1. try tekan butang follow tu dua kali. kali pertama mmg kluar error tapi lpas tekan sekali lagi baru dapat. sy selalunya guna cara ni lah :)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.