AFB FEEDS

I Can't Follow!

Lama sangat tinggal blog ni alih-alih BUTTON FOLLOW tak berfungsi! Alamak, apa yang tak kena ni? Ainaa nak balas follow blogger lain pun susah, nak join giveaway pun tak boleh..... Asyik error je!

Gambar first ni bila Ainaa tekan button follow yang ada kat sidebar blogger lain.


Dan gambar kedua ni bila Ainaa nak follow blogger lain secara manual. Alah, yang kena masukkan link blog tu yang ada dekat dashboard blogger kita.


Pelik betul. Kalau blog yang ada floating follow button boleh pula tapi ya lah tak semua blog yang ada floating button tu. Ada siapa-siapa tahu tak kenapa terjadi error bila nak follow blog? Macam mana nak buat?

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. try tekan butang follow tu dua kali. kali pertama mmg kluar error tapi lpas tekan sekali lagi baru dapat. sy selalunya guna cara ni lah :)

    ReplyDelete