AFB FEEDS

Blogger Dashboard Baru

Ainaa yang terlambat ke atau memang baru je hari ni blogger dashboard dah bertukar wajah? Tak adalah bertukar sangat cuma kali ni lebih maju dari yang dulu. Orang kata dah up to date. Tapi dulu dashboard ada upgrade di Template-edit html sampai naik pening Ainaa nak kena cari tutorial. Kali ni rasanya tak perlu tutorial dah kut lagipun semuanya masih sama.



You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. cantik dah !! hee~ baru syok nak menghadap..

    ReplyDelete
  2. Sedang membiasakan diri juga ni dgn dunia baru blog...rasa mcm orang baru pula kan dok godek sana sini...reading list pun dok belah kanan dah hehhe

    ReplyDelete