Blogger Dashboard Baru

Ainaa yang terlambat ke atau memang baru je hari ni blogger dashboard dah bertukar wajah? Tak adalah bertukar sangat cuma kali ni lebih maju dari yang dulu. Orang kata dah up to date. Tapi dulu dashboard ada upgrade di Template-edit html sampai naik pening Ainaa nak kena cari tutorial. Kali ni rasanya tak perlu tutorial dah kut lagipun semuanya masih sama.



3 ulasan:

  1. cantik dah !! hee~ baru syok nak menghadap..

    BalasPadam
  2. Sedang membiasakan diri juga ni dgn dunia baru blog...rasa mcm orang baru pula kan dok godek sana sini...reading list pun dok belah kanan dah hehhe

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.