Cabaran7Hari: Perkara Wajib Buat Setiap Hari



Kenapa ada gambar cermin tu? Haaaa, inilah perkara wajib yang Ainaa buat setiap hari dan Ainaa berani jamin gadis kat luar sana pun akan setiap hari tengok cermin. WAJIB! Malah lelaki pun rasanya sama je. 

Kita bangun tidur, perkara kedua buat selepas tengok phone pasti tengok cermin. Lepas mandi, malam sebelum tidur, sebelum keluar ke mana-mana....Cermin yang akan dicari. Malah nak selfie pun kadang-kadang depan cermin. Betul tak? 

4 ulasan:

  1. chantek gmbr cermin tuuu ., hehe2

    BalasPadam
  2. As salam..

    Datang BW ke sini dari segmen menyahut cabaran 7hari EFGKBBA..done folo ;)

    Betul sesangat tu..cermin is so important..especially for the girls..laki kureng sikit dengan cermin2 ni.. ;)

    BalasPadam
  3. kak irra gosok gigi depan cermin. tengok gigi...teheeee bersih x..sebab kat sinki bilik air tu ada cermin...ishh memang hari2 ntah berapa kali tengok muka sendiri ni//hihihiii

    BalasPadam
  4. kalau tengok cermin selalu puji diri sendiri..bukan ada yang dengar kan...
    Jom terjah  PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI | Cabaran7Hari

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.