Cabaran7Hari: Apa Anda Selalau Cari Dalam Freezer

Ampun, terlepas Cabaran 7 Hari yang ini sebab akhir-akhir final exam ni Ainaa ada hal kat sana. Tapi sekarang alhamdulillah, exam dah habis dan dah selamat sampai ke pangkuan keluarga. Jadi Ainaa nak tebus cabaran 7 hari yang terlepas.


Apa yang selalu Ainaa cari dalam freezer? Sudah tentula AIS. Ainaa suka minum minuman berais jadi memang setiap hari ais yang akan dicari. Nak dicari benda lain kan jadi meroyan sorang-sorang pulak sebab biasa benda yang kita nak tu tak ada. Ais tu tu kalau makan dengan milo, fuhh sedap. Nak kena buat ni sementara ada kat rumah. Milo ais tabur.

4 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.