Cabaran7Hari InstaBlog: Apa Ada Dalam Wallet Anda?

Cabaran hari kedua, APA ADA DALAM WALLET ANDA? Malu sebenarnya nak tunjuk purse Ainaa tambah lagi yang dalam. Macam-macam benda khazanah disimpan dalam tu. Hehe.


Kita perkenalkan dulu dengan purse pink Ainaa. Purse kesayangan yang kakak ipar Ainaa bagi.


Nampak tak kertas yang banyak-banyak tu, itu semua resit novel lah apalah semua disimpan kat situ. Yang lain-lain itu macam biasalah kad-kad yang biasa ada dalam purse. Dan sampah sarap. Hehe.

3 ulasan:

  1. knapa pmpuan slalu sgt simpan resit dlm purse ? .cikyana pun selalu mcm tue.bel8 brg resit dalam purse.bila lelama baru check tgk byk pulak

    BalasPadam
  2. Dlm purse akk pon byk resit.. haha
    Comelnye purse kaler pink..

    BalasPadam
  3. resit novel tu simpan brapa lama?

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.