Kena Prank Rupanya!

Baru entry yang lepas Ainaa update pasal pakaian Ainaa kena curi tu kan. Haaa, betullah. Tapi dalangnya kawan-kawan sebilik Ainaa! Cis mancis betul diorang tu. Kita bukan main kalut sampai menangis-nangis petang tu. 

Malam tu Ainaa baru nak tidur, diorang bising-bising Ainaa buat dek je. Masa tu bilik dah bergelap. Tapi sekali diorang nyanyi lagu happy birthday versi melayu, english dan korea sambil bawa lilin dan belon.... memang terharu tapi terharu tu jadi semakin terharu bila diorang buat keluar hanger bulat yang hilang tu. Aaaaaaahhhhh. Sengal! Rasa nak cekik orang pun ada.

Kan tak pasal-pasal dilabel 'manusia tak ada otak' kat entry lepas. Itulah nak prank orang sangat. Hahaha Memang Ainaa tak akan lupakan prank yang diorang buat ni. Ada je idea diorang nak kenakan kita.

Thank you Dekma-Ana-Rara-Tira-Ecana buat surprise plus prank tengah malam semalam. Pandai eh masing-masing berlakon depan aku sampai aku betul-betul percaya yang pakaian kena curi. Sweet pun ada kau orang ni.

Nantilaa.... Kita tunggu pulak giliran kau orang seterusnya!


1 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.