Sweet 18 - Happy Birthday to Me!


Alhamdulillah.
Hari ini 19/08 genaplah 18 tahun Ainaa dipinjamkan jasad ini di dunia. Entah masih diberi peluang untuk bernyawa ke tidak esok dan esoknya lagi.  Walau usia 18 tahun itu sangat muda belia lagi tapi kita tak tahu ajal kita bila. Ajal tak mengenal usia.

Awat syahdu sangat pendahuluannya ni? Hahaha Bukan apa, peringatan untuk diri sendiri jugak ni.

Birthday tahun ini ada kelainan dimana roommates Ainaa buat surprise dan prank. Tapi entah kenapa dalam diam yang sebenarnya birthday kali ini Ainaa rasa sayu sangat. Rasa sepi. Mungkin sebab ini kali pertama birthday Ainaa tanpa mami abah dan keluarga. 

Ok, syahdu lagi.

Haaa! Wish kat Ainaa cepat sebelum jam berdetik melepasi angka 12. Kalau nak bagi hadiah ke nak belanja makan ke, boleh mintak alamat dengan Ainaa. Hehehe

6 ulasan:

  1. Happy birthday dik... Fi hifzillah...^^

    BalasPadam
  2. SANAH HELWAH AINAA!!! May Allah Bless you :)

    BalasPadam
  3. salam singgah sini dik...Selamat Hari Lahir yang ke-18tahun....muda lagi ni...hihi

    BalasPadam
  4. sanah helwah Aina..moga berjaya dan kaya dunia akhirat

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.