AFB FEEDS

Bercuti Lagi


Assalamualaikum semua yang tersayang~ Ahakk. 




Ya, baru hujung bulan lepas pergi holiday Langkawi. Esok ni nak pergi mana pula? Tak pergi holiday mana-mana tempat best pun. Tempat biasa-biasa di tengah bandar. Hoho Tengah bandar pun boleh holiday ke? Alah, tak kiralah. Dan macam biasa, nanti balik dari holiday baru Ainaa bagitahu pergi mana.

Kali ini bercuti selama seminggu, seminggu itu.... Kalau line internet laju, boleh lah update blog. Kalau tak.... Mehmehmeh. Kau orang datang lah jenguk sini untuk elakkan blog Ainaa bersawang *buat muka tak malu*.  Sebabnya macam mustahil je nak update satu entry. Harapkan data internet je. T__T


APA - APA PUN, SEBENARNYA HARI-HARI AINAA ADALAH HOLIDAY. =P


You Might Also Like

14 Surat Cinta

  1. Happy holiday...take care ya

    ReplyDelete
  2. bestnyaa ainaa.. kak eny dh lama x bercuti huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. ho..ho...ho...horlicks...ops...holiday...holidays kat mana tu ainaa

    ReplyDelete
  4. bestnya dpt holoday selalu...hana masih x berkesempatan nak holiday....happy holiday ye

    ReplyDelete
  5. suka ayat nie 'APA - APA PUN, SEBENARNYA HARI-HARI AINAA ADALAH HOLIDAY.'

    ReplyDelete
  6. okey... aina jangan pergi holidays dah...!! cukup-cukup lah tu..
    aina tukar jadi akak.. keje hari2.. biar akak plak gi holiday... yeaaayyyyy.... :p

    *nama kita kan dekat2.. boleh la tukar.. ehhh.. ehhh...*

    ReplyDelete
  7. Setiap hari adalah hari cuti, ekeekeke :D

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ainaa..selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete
  9. hari yang tak payah pergi kelas tu, saya dah anggap holiday dah :D hehe

    ReplyDelete
  10. alah, asalkan dapat bercuti ^^, bukan senang nak berjalan jalan.. duduk rumah pun bosan sungguh

    ReplyDelete