Bercuti Lagi


Assalamualaikum semua yang tersayang~ Ahakk. 




Ya, baru hujung bulan lepas pergi holiday Langkawi. Esok ni nak pergi mana pula? Tak pergi holiday mana-mana tempat best pun. Tempat biasa-biasa di tengah bandar. Hoho Tengah bandar pun boleh holiday ke? Alah, tak kiralah. Dan macam biasa, nanti balik dari holiday baru Ainaa bagitahu pergi mana.

Kali ini bercuti selama seminggu, seminggu itu.... Kalau line internet laju, boleh lah update blog. Kalau tak.... Mehmehmeh. Kau orang datang lah jenguk sini untuk elakkan blog Ainaa bersawang *buat muka tak malu*.  Sebabnya macam mustahil je nak update satu entry. Harapkan data internet je. T__T


APA - APA PUN, SEBENARNYA HARI-HARI AINAA ADALAH HOLIDAY. =P


14 ulasan:

  1. Happy holiday...take care ya

    BalasPadam
  2. bestnyaa ainaa.. kak eny dh lama x bercuti huhuhuhu

    BalasPadam
  3. ho..ho...ho...horlicks...ops...holiday...holidays kat mana tu ainaa

    BalasPadam
  4. bestnya dpt holoday selalu...hana masih x berkesempatan nak holiday....happy holiday ye

    BalasPadam
  5. suka ayat nie 'APA - APA PUN, SEBENARNYA HARI-HARI AINAA ADALAH HOLIDAY.'

    BalasPadam
  6. syoknyaaa ainaa jalan jalan :D

    BalasPadam
  7. okey... aina jangan pergi holidays dah...!! cukup-cukup lah tu..
    aina tukar jadi akak.. keje hari2.. biar akak plak gi holiday... yeaaayyyyy.... :p

    *nama kita kan dekat2.. boleh la tukar.. ehhh.. ehhh...*

    BalasPadam
  8. Setiap hari adalah hari cuti, ekeekeke :D

    BalasPadam
  9. assalamualaikum ainaa..selamat bercuti yer...:)

    BalasPadam
  10. hari yang tak payah pergi kelas tu, saya dah anggap holiday dah :D hehe

    BalasPadam
  11. alah, asalkan dapat bercuti ^^, bukan senang nak berjalan jalan.. duduk rumah pun bosan sungguh

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.