Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare


Assalamualaikum semua. Pada bulan lepas, Ainaa ada menang produk dari Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare dari blogger Mia Liana yang ditaja oleh My Beauty Herbs. Jadi sekarang, setelah sebulan pakai produk Whitening Intensive Booster, tiba masanya untuk Ainaa review produk ini.



Pakej produk ini terdapat :


MBH Whitening Booster Soap
Diperkaya dengan Marine Plant Stem Cell, Glutathione, Collagen, Pearl Powder, Vitamin C, Vitamin E, Rice Extract dan nutrisi tumbuhan laut yang berkesan mengekalkan keanjalan kulit muka serta membersihkan kulit muka.
  • Membersih, mencerah, menggebu, melembap, melembut dan menegangkan kulit
  • Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Menanggalkan bintik hitam


MBH Whitening Booster Day Cream
  • Melindungi daripada sinaran UV
  • Kulit nampak cerah dan licin
  • Menegangkan kulit wajah
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Melembut dan melicinkan kulit wajah
  • Menganjal dan menghaluskan kulit
  • Menyerikan wajah kusam
  • Wajah lebih sihat dan lebih muda

MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream
  • Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Melembabkan dan menyegarkan wajah
  • Mengurangkan liang roma terbuka dan perbaiki tekstur kulit
  • Menjadikan tona lebih sekata, lembut dan berkilau


 # Masalah kulit Ainaa sebelum mencuba produk ini #


- tona kulit tak sekata -


# Setelah mencuba produk Whitening Intensive Booster #

-tona kulit menunjukkan perubahan sekata
- wajah lebih berseri
- mencerahkan lagi kulit


 Okey, first time tepek gambar sendiri walaupun sipi-sipi je nampak. Auuwww, malu aii. Haha Menyampah =P


SEBELUM --------- > SELEPAS



Apa yang Ainaa nak cakap, Ainaa selesa dengan menggunakan produk Whitening Intensive Booster ini. Kalau berpeluh, muka tak berminyak. Berlainan dengan produk yang Ainaa guna sebelum ni. Sekarang ni, pergi mana-mana je bawa produk dari My Beauty Herbs. 

Kau orang kena cuba sendiri. Boleh tengok hasilnya bagaimana dengan kulit kau orang. Kalau Ainaa, memang Ainaa dah selesa pakai Whitening Intensive Booster Skincare.




Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.



16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Nak pewwiit sekali jugaklah, hehehe :D

      Padam
  2. As salam

    singgah sini


    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html

    BalasPadam
  3. mohon belanja kakakmu ni satu nik aina..hehe

    BalasPadam
  4. jadi puteri salju nanti.. gebus n gebas :)

    BalasPadam
  5. Wink wink.. makin gebus2 ya pas ni.. :D

    BalasPadam
  6. Ehem, makin comey gebus la Ainaa kite nanti :)

    BalasPadam
  7. salam singgah a..join ga yg sama. =) good luck jugak ye.. http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs-whitening-intensive-booster-skincare.html

    BalasPadam
  8. eehemmm...!! makin cerah lah.. org sebelah kena pakai spek hitam ni... :p

    BalasPadam
  9. bestnyaa kalau ada kulit cantik dan gebu kan...

    BalasPadam
  10. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    Entri ini layak untuk ke peringkat seterusnya di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster_27.html

    Keputusan akan diumumkan pada 11 Mei 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  11. perghh ! kacak laa ainaa sat g

    BalasPadam
  12. berkesan kan ^^, dah pakai juga. alhamdulillah memang menjadi

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.