Penaja Utama

Baca Secara Online

 



Selamat petang bloggers !!


Ada yang minat baca novel tak kat sini?
Nak baca secara online?
Untuk tengok lebih banyak,
Sila lah tengok kat bloglist  'Blog Mereka Yang Mantap'
di sidebar sebelah kanan blog saya.

Dijamin best belaka novel-novel dan cerpen di situ.
Jom baca novel/cerpen kat bawah ni. Jangan lupa komen sekali tau!
= )


SUPERB BEST :














13. Menantu Dari Overseas


*BACA SAMBUNGAN ENTRY INI DI 'BACA SECARA ONLINE II' *

14 comments:

  1. Replies
    1. ina pun macam tu tapi dsebabkan terlalu minat so cuba jugk baca skit2. hihi

      Delete
  2. i follow jugak.. tapi dr penulisan2u.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu Ina follow p2u jugk tp skarang tak. terlalu bnyk crite dri penulis bru lgipun p2u slalu lmbat update. sbb tu skarang ina lebih gemar bca di blog penulis sendri :)

      Delete
  3. jemput baca dan komen IRE, DA Triple dan THYA :)

    ReplyDelete
  4. peningnye.... baca online kak:(

    ReplyDelete
  5. gak ada novel paranoid...
    novelnya buat sendiri ya?

    ReplyDelete
  6. Jom baca novel online Aku bukan Hana Tajima! di akubukanhanatajima.blogspot.com ^^

    ReplyDelete
  7. salam...awk ada tak novel ssdi...tgh hor kat tv3 setiap mlm jumaat tu..

    upload laa awk ye..kita nak baca full story versi novel...tq

    ReplyDelete
  8. @qaseeh w'salam. saya ada novel ssid. tapi maaf qaseeh sebab full version untk novel ssid memang tidak boleh diuploadkan dlm mana2 laman web atau senang cerita internet. sebb ini hak penulis.

    baca secara online ini hanya utk bacaan bab awal novel2. klau ya pun full, mini novel tapi tak ada kat mana2 kedai.hanya ada dlm mana2 blog penulis.

    klau qaseeh nak, qaseeh boleh beli novel ssid tu kat mana2 kedaibuku ataupun beli aje secara online, dpt diskaun rm3 lagi. kat www.karyaseni.my :)

    ReplyDelete
  9. balak blues ada tak? mana nak cari ye?

    ReplyDelete
  10. @sha nis - ap yg biasa? huhu :a

    ReplyDelete