Macam Cantik Macam Comel - Erry Putra Ft. Syasya Solero


Assalamualaikum!


Semalam, tiba-tiba jea abang saya datang dekat dengan saya dan tanya
dengar dah ke tidak lagu terbaru 'Macam Cantik Jea, Macam Comel Jea'.
Dan dia tunjukkan lah lagu Macam Cantik Macam Comel - Erry Putra Ft. Syasya Solero .
Aiik! Best lah pulak!! kiukiu =3 femes si Syasya tu sekarang.


 Dan baru hari ini kutahu bahawa Erry Putra adalah penyanyi merangkap penulis lirik.
 Adeh! Sorry lah. Cheq memang tak ambil hirau biodata artis-artis ni.
 Kusangka kan dia hanya pelakon jea selama ni. Best pulak tu suara Erry Putra ni. Huuu~


Mari sama-sama dengar lagu Macam Cantik Macam Comel - Erry Putra Ft. Syasya Solero 
video

Lirik :

Mata mata matamu mengoda aku
Senyum senyum senyum memikat kalbu
Wajah wajah wajahmu menarik hati
Hati hati hatiku untuk kamu

Walau jauh ku tetap menunggu
Ku ingin selalu denganmu

Macam cantik macam comel itu katamu
Memang cantik memang comel itu kataku
Kau selalu ada didalam sudut hatiku
Ku ku  menunggu

Baby baby i love you


2 ulasan:

  1. lawa syasya...kan jeles sebb dia lawa

    BalasPadam
  2. wahh.. haha. .adoih. tak boleh blah. but ok la dh jadi femes kan?

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.