Kenapa Semua Gambar Jadi Macam Ni?

Aaaargh!!!
Tak suka lah gambar buat hal camni.
Habis hilang gambar-gambar yang ada dalam entry dan sidebar.





SEE !!! semua jadi error camni!
Ingat senang nak cari balik gambar-gambar tu semua?
Ingat kusimpan hape? Adoilah!!!
 
Tak cukup dengan tu cbox pun buat onar juga.....
 
Ni cbox kali keberapa entah kutukar.
Memang berpuas hati daftar cbox ni tapi tiba-tiba jadi camni.
Frust tergolek dah ni.

Anyone.... tahu tak penyebab gambar jadi camtu?

7 ulasan:

  1. siannya . chatbox saya pun problem jugak .. ada terpadam fail ke?? kat blog maria elena pun penah jadi camni .. btw sabar ye :')

    BalasPadam
  2. saya rasa sbb link gmbr yg awk gune tu b'ubh.. atau mgkin di padam.. sbb tu, klo nk slamat, gmbr yg awk nk gne, awk smpn di photobucket, dan slin link dr c2..

    pndapat sy je :)

    BalasPadam
  3. @Zaharah Jamilah leer camtu ka? huhu patutlah hilang habis. photobucket tu kna daftar jugk ka?

    BalasPadam
  4. mungkin code gambar tu dah hilang

    BalasPadam
  5. ada usik/ delete folder gambar kat webpicasa tak? sbb apa2 yg kita upload mlalui blogger, akan tersimpan kat situ...

    BalasPadam
  6. bnyk jugak blog yg cbox dia jadi macam tu . kenapa eh?

    p/s : sis kena tagged :) http://nanitheawesome.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    BalasPadam
  7. @kopi pasta erk!! memang ada tak silap aritu. memangdai aje pergi delete ingtkn apa. huhu patutlah.... tq ya

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.