AFB FEEDS

Contest My Top Referral By Amira Studio

( Klik Banner di Atas )

Salam semua !
Wah ! Nampak menarik kan contest ni ?
Ni first time saya masuk contest . . Hehe
Hadiah - hadiah dia pun menarik .

Cara-cara nak join:


1- Follow blog Amira Studio
2-Like fan page Amira Studio
3- Copy dan paste banner ni pada sidebar korang ataupun pada entry post korang,linkkan banner di bawah dengan link contest ni. (Penting untuk buat, kalau tak buat, referral tak naik bila pengunjung klik)

4- Kalau nak buat entry pon boleh, kalau tak nak buat pon tak pe, coz pemenang yang dipilih adalah melalui referral yang tertinggi atau traffic yang paling tinggi, so ikut creativity korang lah nak promote banner tu macam mana, setiap pengunjung yang datang meng'klik' banner tu akan menjadikan trafik dari blog korang tu  sebagai referral link untuk blog ni. Kalo nak buat entry, sila buat tajuk entry "Contest My Top Referral by Amira Studio"



5.Klik Button Share Please :)


6. Done, Mudah kan?

P/s: Tips untuk menang
-Promote link atau banner contest pada pengunjung untuk klik dari blog anda.
-Letak banner atau link pada tempat yang strategik :) contoh sidebar>> Contoh macam blog Wan Hazel.
-Letak pada bloglist anda
-Letak link ke blog contest ni pada setiap entry post korang contoh nota kaki :)
-Buat sticky post
-Makin bertambah pengunjung yang klik makin bertambah la referral korang.


Tarikh Tutup :
31 Disember 2011


Hadiah Utama :
-RM100 Cash
-FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 


Hadiah Kedua :
-FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 
-Vector Couple tajaan dari Firdani Love Story


Hadiah Ketiga :
-Vector Single tajaan dari Firdani Love Story

Consolation :
-Doodle untuk 3 pemenang dari Yasmin Aris

WARNING!!!!
Admin telah dapat detect ada peserta klik sendiri banner "Contest My Top Referral" dalam blog mereka sendiri untuk menaikkan referral dari blog mereka sendiri, maaf ye, jika ada yang masih lakukan trick seperti itu, secara automatik penyertaan anda terbatal tanpa notice!!Harap Maklum!!!


You Might Also Like

0 Surat Cinta