My Birthday ! ^_^

19/08 - jumaat - 12:01 a.m

  Genap sudah umurku 14tahun pada tarikh tersebut.Happy Birthday to me :) Apa perasaan korang kalau tarikh birthday korang jatuh pada bulan puasa?saya?biasa je..kalau korang mesti buat party segala kan?saya tak.saya rasa macam kita nak hadiah pulak buat party2 ni.lagipun berbazir je,adalah sekali buat party 2pun kecil-kecilan masa darjah 6.tak nak dah buat birthday party.saya kalau birthday saya,saya tak nak makan kek.bukan tak suka cuma kalau kek dengan fast food,saya pilih fast food sebab?entah.lebih2 lagi kek aisin..eer tak nak ah!

   Thanks to a.ja sebab belanja ina makan pizzahut and thanks to all sebab wish kat saya.macam tak percaya pulak umur saya dah mencecah 14tahun,kira muda lagi lah..hehehe
baru masuk alam remaja kata kan.tak putus2 orang wish kat saya,tak kira lah hantar mesej ke kat facebook ke,ada je setiap masa.sempena birthday saya ni..saya nak post lagu 'cinta muka buku-najwa latif'


Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu
Oooo… Hati ku rasa sesuatu..
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Oooo… Kenakah rasa itu..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu

1 ulasan:

  1. uuh!orng raya post laah lagu raya..ni ada kea post lagu cinta muka buku-najwa latif..hhuhu sorry!salah masuk part pulak video tu..hehe

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.