Mo0d Raya ^_^

Suasana Di Hari Raya
Anuar:
Berlalulah sudah Ramadhan
Sebulan berpuasa
Tiba Syawal kita rayakan
Dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan
Semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan
Bersyukur tak terkira

Elina:
Bertukar senyuman dan salam
Ziarah-menziarahi
Tutur dan kata yang sopan
Saling memaafi
Suasana Hari Raya
Walau di mana pun jua
Memberikan ketenangan
Dan mententeramkan jiwa
Lyrics www.allthelyrics.com/lyrics/annuar_elina/

( korus 1 )
Anuar:
Kuih dan muih
Beranika macam
Makanlah jangan
Hanya dipandang...
Elina:
Ketupat rendang
Sila nikmati kawan
Penat memasak
Malam ke pagi

( korus 2 )
Anuar:
Wajik dan dodol
Jangan lupakan
Peninggalan nenek
Zaman berzaman...
Elina:
Asyik bersembang
Pakcik dan makcik
Hai, duit raya
Lupa nak diberi

Anuar & Elina:
Berlalulah sudah Ramadan
Sebulan berpuasa
Tiba Syawal kita rayakan
Dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan
Semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan
Bersyukur tak terkira

( ulang korus 1 & 2 )

__________________________________________________________

eh?bulan ramadhan dh nak habis lah so that mean RAYA DAH DEKAT !!! yah0o !! RAYA !! RAYA !! hahaha kalah budak :p
insya-allah 30/08/11 kitew raya <----xtau lg ni...aauuw ~ happy tak terkata
pasal baju raya saya tak nak cakap kat sini sebab sy dah cite dh psl ni kan kan kan ? tadi pergi beli selipar/kasut..fuh!! jem habis jalan,bukn stakat jalan...bandar KB ni p0n sesak dgn manusia.nak jalan 2 punya lah lmbt,terhempik sna terhempik sni..uurgh!ni lah sebb2 saya tak suka keluar untk sh0pim sakan time2 dekt nk raya.okey ! st0p ! cite psl biskut raya pulk.biskut raya ada yang beli ada yg buat..taun ni buat biskut apa yea? kalau nak tau meh datang beraya lah bep! tapi ! kalau korang datang,korang mesti cakap camni.'kitorang datang nak beraya ! bukan nak duit raya !' hahaha <--- cil0t ayat lam iklan tv9 ni...ahahaha kidim jealaa..hmm..oh yea..NOVEL ! raya memng RAYA tapi NOVEL tak lupa juga..skarang ni saya tengah ANGAU ! BUKAN ANGAU CINTA ! ANGAU NOVEL !nak sngt2 novel kasih yang suci,bila cinta,cucur bawang & kopi 'o',yes,boss!,aku bukan mistress,gelora,seandainya,doktor cinta,biarkan ia berlalu dan bnyk lagi..ikut hati nak jea beli semuanya..tapi k0pak lah duit macam ni..eh ade ke patut?duit p0n xde..hahaha kalau korang tengk betl2..novel yg saya nak tu k'bnyakannya d'terbitkan oleh kaki novel.betl tak?tak caya,check kat kakinovel.com ....sekarang ni sy ada 8 k0leksi novel....ee eh! jap jap jap !!salah masuk tajuk ni..haish! apa der..nti lah psl novel ni yea..p0st skarang ni kan ab0ut RAYA..nti akan datang sy try p0st ab0ut NOVEL pulak..hehehe jngan marah nti cept tua.0key lah 2jea yg saya nak cite2 skit dgn k0rang nanti kalau ada h0t new saya cite lah yeah..dak p0n for fun saya p0st..saja saja.xnak DH ni sunyi dr cite sy..hahaha kay aar..bai bai all! pesanan saya ---> kpd yg balik kmpg 2 berhati2 d'jalan raya dan slalu ingt org t'sayang masa m'mandu 2..dak p0n yg mak ayah dia yg pandu..pesan2 lah kat mak ayah bwa dgn b'hemah..jgn tau nak bawa laju2 jea..hehe and jgn main mercun or bunga api "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN" =)

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.