AFB FEEDS

Yea yea!!

  Yea yea!! nak raya..nak raya..!! nak raya kea nk duit raya ina?hehehe :p
xsobanya nak raya!Hari raya lah ramai budak2 yang suka,lebih2 lagi time bagi duit raya..memang confirm tengk jea orng buka beg duit terus beratur..hahaha
chop eh! saya xpernah,tnggu orng pnggl dulu..2pon time2 zaman kanak ribena..ni skarang ni,time remaja ni(barape bnyk ni daa~)..mesti lari klu time2 orng nk bg duit raya..xpon kalau nama d'panggil buat2 xdengar..hahaha yelah xkan dah besar gedebok pon excited nak dapat duit raya malu budk loorh :p

   PINK!!tahun ni baju rayaku berwarna PINK.saya ulangi warna PINK!! *_*
kenapa lah corak kain warna pink 2 cantik,klu tidak xde maknanya saya nak.tapi dah berkenan nak buat camne..tudung arini pon warna PINK gak..hukhuk nak shawl...xnak tudung arini ='(     baju yang beli kat first lady pon warna PINK.sebenarnya nak warna biru tapi xde,dah ada orang beli..senang2 nak cakap tema pakaian raya saya tahun ni warna pink.taun leps purple...nasib baik kasut sandal warna koko...tapi.......kalau saya pakai baju wrna pink,kain warna pink and tudung pon warna PINK!!! confirm orang panggil saya PINKY GIRL ! eeeeuw xnak xnak...saya tak suka pink..hmmm...reda jealah..dah kau jugak yang pilih cik ainaa ooi..huhuhu

* 2jea lah post kali ni..memang laah raya lambat lagi tapi yealah nanti dekat2 raya baru nak post sibuk laah..huhuh bai bai friend =)

You Might Also Like

2 Surat Cinta

  1. haluu , semangat teh nok rayoo , bakpo xminat warna pink ahh ? saio suko warna pink ,,
    cumel apoo , xpo kalu awok xminat warno pink ehh . xpakso pom , eheh !

    ReplyDelete
  2. enmesti dh smgat..entah laah,kade2 suko kade2 dop.sy mint wrna mrh,hitm ,puth..pink buke hop sy mint..huhu

    ReplyDelete