Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

Mari-mari semua yang bergelar blogger untuk sertai Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors.  Seramai 45 blogger yang akan bergelar sebagai pemenang dengan pelbagai hadiah yang ditawarkan! Jumlah 45 orang pemenang tu bukan sedikit dan peratus untuk kita menang pun banyak. Rugi lah siapa yang ada blog tapi tak nak join giveaway tersebut. Ramai sponsor yang dicari termasuklah Ainaa sendiri juga menawarkan diri untuk menjadi sponsor giveaway Elsaalicious. Tak perlu tunggu lama-lama, kalau ternampak je giveaway ini kena join sekarang! Boleh klik banner di bawah jika nak sertai.

http://elsaalicious.blogspot.my/


SENARAI HADIAH GIVEAWAY ELSAALICIOUS (45 PEMENANG):

1. Mieza Suhaini
Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

2. Miss BaNu
Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

3. Madihah
Topup RM 5 x 2 pemenang

4. Amira Azahar
Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

6. Lea Azleeya
Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

10. Unni Anje
Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

12. Cik Renex
Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

13. Sa-viors
Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

14. Nik Ainaa
Tunai RM 10 x 2 pemenang

15. Shikin Razali
Tunai RM 10 x 2 pemenang

16. Fairuz Aqilah
Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG


SAambil-sambil itu jangan lupa untuk sertai giveaway Ainaa yang bertajuk GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA. Giveaway simple sahaja dan hadiah pun simple, hadiah minyak sephia by Janna Nick. Kalau nak join boleh klik "GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA"

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.