AFB FEEDS

Sikap Fattah Amin Terhadap Peminat

sikap sebenar fattah amin, sikap fattah amin terhadap peminat, perangai sebenar artis

Wanita Ini Tegur Seorang Artis Lelaki Untuk Berselfie & Respon Diterima Sangat Tak Disangka!


Baru-baru ini drama lakonan pelakon ini memang trending no 1 di twitter. Selepas drama itu menjadi sebutan netizen, nama pelakon ini juga semakin melonjak naik. Dan semalam seorang peminat tiba-tiba tegur pelakon ini dan mahu berselfie ketika terserempak di depan salah sebuah butik tudung di Petaling Jaya.

sikap sebenar fattah amin, sikap fattah amin terhadap peminat, perangai sebenar artis

Dan respon diterima? Memang tak disangka-sangka. Dia sanggup berhenti, parking motor dan layan peminat berselfie. Siapa artis tu agaknya??


Ada seorang makcik tegur nak selfie

sikap sebenar fattah amin, sikap fattah amin terhadap peminat, perangai sebenar artis


I took this pic from inside of the boutique.. He already on his bike … Then a “makcik stopped him and wanna took selfie” So immediately he took off his helmet and theĆ½ took a selfie… so i apa lagi trus approached him la dgn muke x malu.. i ckp la nak selfie.. die terus grab politely my phone n we took a selfie too.. #fattahaminz #lofattah

Fattah parking semula motor

sikap sebenar fattah amin, sikap fattah amin terhadap peminat, perangai sebenar artis

Ok semua mesti tertanya2 kan.. apa la si fabrickreate ni crite pasal post sebelum ni.. hah ni la makcik yg berani n first one stalled fattah nak wefie… Im the second one ok.. then ramai2 lagi…Tgk x position moto die n momentum die dh tolak motor ke belakang nak gerak n helmet still intact.. kerana makcik tu la die tolak balik moto ke dalam n bukak helmet.. To me : thats what we called “RESPECT & APPRECIATION” Let the pictures talk!!! #fattahaminz #lofattah #teamlofattah #naelofar #fattahamin

Dan layan peminat berselfie!

sikap sebenar fattah amin, sikap fattah amin terhadap peminat, perangai sebenar artis


sikap sebenar fattah amin, sikap fattah amin terhadap peminat, perangai sebenar artis




credit to : http://www.ohbulan.com/wanita-ini-tegur-seorang-artis-lelaki-untuk-berselfie-respon-diterima-sangat-tak-disangka/

You Might Also Like

1 Surat Cinta

  1. Ishhhh sweetnya FA... baguslah layan peminat macam tu...

    ReplyDelete