Penerbit Running Man Dedah Perangai Sebenar Kim Jong Kook

running man, kim jong kook, perangai sebenar kim jong kook,


PERANGAI SEBENAR KIM JONG KOOK



Oleh: Aimi Nordin Sumber: Koreaboo

Kim Jong Kook boleh dikatakan agak senior dalam industri hiburan di Korea kerana dia menjadi penyanyi sudah hampir 20 tahun. Sejak dari 1995, dia membuat penampilan dalam kumpulan Turbo dan sejak itu dia sudah membuat ramai kawan dan juga musuh dalam industri. 
Berikut apa yang dikatakan orang-orang yang sudah pernah bekerja dengannya. 

Cha Taehyun
"Anda tidak pernah melihat Jong Kook menangis bukan? Saya dah lihat banyak kali, dia memang suka menangis."

Gary
"Semasa rakaman pertama Running Man, saya amat gementar. Walau bagaimanapun, Kim Jongkook menepuk belakang saya dan memberikan saya keyakinan. "


MC Mong
"Anda tidak boleh terangkan bagaimana Kim Jong Kook tanpa perkataan kesetiaan" 
"Dia terlalu baik. Walaupun dia suka mempermainkan saya depan kamera, sebaik sahaja kamera tutup dia akan berlari ke arah saya, untuk meminta maaf. "

Running Man PD:
"Kim Jongkook tahu tentang semua perkara buruk yang haters katakan tentangnya tapi dia cuba yang terbaikk untuk tak terlalu memikirkanya."
"Dia mempunyai keinginan yang kuat dan semangat yang menakjubkan, dia bekerja keras."


Credit to http://era.fm/mobile/zon-interaktif/interaktif/gosip-mossip-mak-jemah-gmmj/kim-jong-kook-(1)

4 ulasan:

  1. ramai jugak yg bersedih dengan joong kook ni. tapi lela tak follow rm, so tak rasa apa laa.nhehehe

    BalasPadam
  2. lepas ni dah tak dapat la nak tatap muka dia setiap minggu.

    BalasPadam
  3. Hi hi hi Fatin selalu follow RM dia yang jd tukang cerita dekat Bonde... apa yang terjadi dlm RM

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.