AFB FEEDS

Hampir Dua Bulan Dibiarkan Sepi

Aduhai, berupdate juga blog ni setelah hampir dua bulan dibiarkan sepi. Dari bulan 11 langsung tak update sebabnya Ainaa ada short semester jadi memang kalut siapkan projek dalam masa sebulan lebih dan dengan pelajarannya lagi. Ini nak mula menulis semula mula la liat dan segala penyakit malas. Tapi tak apa, sementara ada cuti sebelum masuk semester tiga ini.... Ainaa cuba rajinkan diri dan lagi pun memang banyak cerita yang dah basi untuk dikongsikan dalam blog Nik Ainaa ini.



Nampaknya, selama Ainaa tak berblogging ini ada banyak perubahan pada blog ni. Dah banyak yang update dan salah satunya nak letak gambar tu, boleh direct terus dari laptop kita eh? Wah, hebat-hebat. Senang lepas ni tak payah nak kena upload dulu satu-satu. Ainaa belum explore semuanya lagi, nak kena cari ni apa lagi yang baru.

You Might Also Like

4 Surat Cinta

  1. hai aina, takpe lah baru dua bulan, saya dah berbulan bulan ni baru nak aktif balik. huhu :')

    ReplyDelete
  2. anda di tag :) http://beehaazman19.blogspot.my/2015/12/tagging-by-lejh.html

    ReplyDelete
  3. hacummmmm....banyak debu...ada hantu tak ni hahaha

    ReplyDelete