AFB FEEDS

Milik Engkau Saja - Acik Lana

Dalam kalangan kaki-kaki novel, sudah tentu kenal dengan penulis terkenal Acik Lana ini. Acik Lana yang berbakat dalam menulis ini sudah menghasilkan sembilan buah novel dari bawah penerbitan yang berlainan. Lima buah novelnya dari bawah penerbitan Kaki Novel, satu buah bawah Lovenovel Publication, dan tiga buah novel yang diterbit sendiri oleh Acik Lana di bawah terbitan Booku. 

Ainaa pernah update entry tentang novel limited edition Acik Lana di ENTRY INI <-- klik). Salah satu novel Acik Lana yang menjadi buruan orang ramai. Dan kali ini Acik Lana kembali lagi dengan karya kesembilannya yang bertajuk MILIK ENGKAU SAJA.




Kini pre-order sudah dibuka! Boleh dapatkan dengan Booku. Kalau berminat nak dapatkan, boleh KLIK KAT BAWAH ini ya.




Seperti yang Acik Lana katakan, ini bukan novel limited edition seperti novel PYPAC.... Buku ini juga boleh dapat dengan seller online dan di kedai-kedai buku tapi mungkin lambat berbanding beli dengan Booku.

You Might Also Like

11 Surat Cinta

  1. buku baru acik lana....kena tambah koleksi la macam ni

    ReplyDelete
  2. alaaaa....dah lama x beli novel acik lana..suka gaya bahasa dia...best...

    ReplyDelete
  3. bestbyee . dah lama tak baca novel. nik aaina jualkan kita secondhand novel boleh ?

    ReplyDelete
  4. wah..mcm menarik aje novel ni tau

    ReplyDelete
  5. lame tak bace novel. tak boleh start nanti ketagih

    ReplyDelete
  6. Pernah baca 2 saja kot novel ni. Tu pun lepas member member pakat baca dan nangis

    ReplyDelete
  7. Baca novel tu juga sebab nama watak dalam novel nama sama

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. aina xtau abg arz moha. xbeli lagi tapi biasa novel acik lana memng best

      Delete
    2. aina xtau abg arz moha. xbeli lagi tapi biasa novel acik lana memng best

      Delete