Milik Engkau Saja - Acik Lana

Dalam kalangan kaki-kaki novel, sudah tentu kenal dengan penulis terkenal Acik Lana ini. Acik Lana yang berbakat dalam menulis ini sudah menghasilkan sembilan buah novel dari bawah penerbitan yang berlainan. Lima buah novelnya dari bawah penerbitan Kaki Novel, satu buah bawah Lovenovel Publication, dan tiga buah novel yang diterbit sendiri oleh Acik Lana di bawah terbitan Booku. 

Ainaa pernah update entry tentang novel limited edition Acik Lana di ENTRY INI <-- klik). Salah satu novel Acik Lana yang menjadi buruan orang ramai. Dan kali ini Acik Lana kembali lagi dengan karya kesembilannya yang bertajuk MILIK ENGKAU SAJA.




Kini pre-order sudah dibuka! Boleh dapatkan dengan Booku. Kalau berminat nak dapatkan, boleh KLIK KAT BAWAH ini ya.




Seperti yang Acik Lana katakan, ini bukan novel limited edition seperti novel PYPAC.... Buku ini juga boleh dapat dengan seller online dan di kedai-kedai buku tapi mungkin lambat berbanding beli dengan Booku.

11 ulasan:

  1. buku baru acik lana....kena tambah koleksi la macam ni

    BalasPadam
  2. alaaaa....dah lama x beli novel acik lana..suka gaya bahasa dia...best...

    BalasPadam
  3. bestbyee . dah lama tak baca novel. nik aaina jualkan kita secondhand novel boleh ?

    BalasPadam
  4. wah..mcm menarik aje novel ni tau

    BalasPadam
  5. lame tak bace novel. tak boleh start nanti ketagih

    BalasPadam
  6. Pernah baca 2 saja kot novel ni. Tu pun lepas member member pakat baca dan nangis

    BalasPadam
  7. Baca novel tu juga sebab nama watak dalam novel nama sama

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. aina xtau abg arz moha. xbeli lagi tapi biasa novel acik lana memng best

      Padam
    2. aina xtau abg arz moha. xbeli lagi tapi biasa novel acik lana memng best

      Padam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.