[SembangBlogger] - Lelaki Lebih Suka Puji Diri Sendiri?



EH! BETUL KE LELAKI LEBIH SUKA PUJI DIRI SENDIRI?


gambar hiasan. mestilah yang sedap dipandang kan? muehmueh


Jangan melenting dulu jejaka Malaya sekalian. Hik. I dont know la yang ni lelaki-lelaki disekeliling saya je yang macam ni atau memang betul memang dah sikap lelaki. Kau orang lelaki jelah ada jawapan yang benar. Haku perempuan mana nak faham korang. T__T


Sebab apa timbul persoalan lelaki lebih suka puji dirinya sendiri ni? Sebabnya,



1- Lelaki mesti cakap(perasan) kat adik-beradik dia bahawa dia tu handsome.

2- Lelaki tak akan puji (kacak ke handsem ke cute ke) kawannya sendiri..... 

3- Tiap kali nampak pelakon lelaki yang ada bajet hansem camtu, mesti keluar 'Handsome apa macam ni,'. 

4- Kalau nampak lelaki kacak yang lain, dia mesti tanya someone yang dekat dengannya, 'Mana lagi handsome aku ke dia?'



OPS! Itulah sebabnya. Pemerhatian secara diam-diam terhadap orang lelaki sekeliling saya. Termasuk abang haku sendiri! Adoi.


Kaum HAWA, apa pemerhatian korang dengan lelaki-lelaki disekeliling korang? Memang kebanyakkan macam ni atau yang bajet hansem je dalam kategori ni?

Kaum ADAM, jangan sentap jangan marah, okay. Ini bukan fakta atau auta. Kita nak sembang-sembang blogger je, = P

8 ulasan:

  1. Hahaha.. Setuju sangat dengan akak. Saya pun perhati jugak abang saya dengan para jejaka di sekeliling. Mereka memang suka perasan. Entah memang rasa diri handsome atau main-main saya pun tak tahu. Mereka sahajalah yang ada jawapannya. Kekeke.. Kita nak puji diri sendiri pun rasa nak nangis, mereka boleh pulak selamba badak puji diri sendiri. Tak faham tak faham. Kikiki... XD

    BalasPadam
  2. yg bajet ensem ramai..
    haha

    BalasPadam
  3. Hahaha betul tu betul! Ada certain kawan saya pun macam tu jugak

    BalasPadam
  4. x smua lelaki cmtu la pompuan pun byk perasan cantik ada gak lelaki yg merendah diri apada

    BalasPadam
  5. hahaha no 1 tu so true. abg saya suka bajett hensem =.=

    BalasPadam
  6. ahahaha..ok,setuju juga..sebab abang IbuNoey selalu buat part no.1.adik lelaki pun sama.husband pun kadang macam tu gak..hihihi.

    BalasPadam
  7. Eh yeke.. Hihi. Tak tahu bab ni

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.