Result SPM 2014


Sebenarnya nak update Selasa lepas lagi tapi tuan yang pergi ambil result SPM boleh pulak demam campur lelah. Hadoi.... Terkejut tengok result ke macam mana ni. HAHA  Apa-apa jelah labu!

So macam mana dengan result Ainaa? muehmueh =3 Jangan ditanya sebab di luar jangkaan saya sendiri. 




Bukan result flying colour yang nak dibanggakan macam Nik Nur Madihah pun. Just tak percaya sebab masa exam SPM tahun lepas memang banyak dugaan yang saya kena hadap. Kau bayangkanlah, hari pertama exam dah kena sakit dalam otak sebab jangkitan kuman. 2 minggu terakhir pula kena ulser teruk. Dugaan yang tak disangka langsung sebab dah lama tak sakit teruk macam tu. Jadi apa yang ditarget memang hancur lebur.

Tapi selasa lepas pada 03/03/15 keluar lah result SPM. First haku langsung tak ada perasaan masa ambil result. Tak macam dulu-dulu seperti nak ambil result SMU, PMR atau UPSR. Sebabnya? Entah. :)



ALHAMDULILLAH. ALHAMDULILLAH. SYUKUR. =)



jika katakan CEMERLANG, tak semestinya masa depan aku terus CERAH.
jika katakan GAGAL, tak semestinya masa depan aku terus GELAP.



SPM BUKAN PENENTUAN, SPM BARU PERMULAAN !!

16 ulasan:

  1. Alhamdulillah, tahniah... all the best in your future undertakings...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak. insyaAllah. Amin ^_^

      Padam
  2. tahniah.. apa pun keputusan bukanlah penentu hidup kita..

    BalasPadam
  3. ingat lagi masa masuk kolej, lecturers cakap gantung je results SPM tu kat pagar. baru la faham sebab results spm tu takde kesan, yang penting ilmu yg ada dalam diri kita and semangat nak teruskan belajar :)

    all the best!

    BalasPadam
  4. xpe.. fikir hala tuju lps spm pulak..
    mesti result ok ni..
    =)

    BalasPadam
  5. ana pun ambil perdagangan juga. susah tak soalan perdagangan?

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah tahniah dik. Agak agak berapa tu ye resultnya

    BalasPadam
  7. Tahniah sis even xthu keputusan..
    Semoga trs sukses ye

    BalasPadam
  8. Apepun keputusan SPM bukan penamat masa depan.. Good luck for your future undertakings :)

    BalasPadam
  9. Tahniah walau apa pun keputusan aina,kita telah berusaha,rezeki semua dari Allah swt..all the best aina ;)

    BalasPadam
  10. nak tengok keputusan !!! share share la sikit .. :*

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.