AFB FEEDS

Result SPM 2014


Sebenarnya nak update Selasa lepas lagi tapi tuan yang pergi ambil result SPM boleh pulak demam campur lelah. Hadoi.... Terkejut tengok result ke macam mana ni. HAHA  Apa-apa jelah labu!

So macam mana dengan result Ainaa? muehmueh =3 Jangan ditanya sebab di luar jangkaan saya sendiri. 




Bukan result flying colour yang nak dibanggakan macam Nik Nur Madihah pun. Just tak percaya sebab masa exam SPM tahun lepas memang banyak dugaan yang saya kena hadap. Kau bayangkanlah, hari pertama exam dah kena sakit dalam otak sebab jangkitan kuman. 2 minggu terakhir pula kena ulser teruk. Dugaan yang tak disangka langsung sebab dah lama tak sakit teruk macam tu. Jadi apa yang ditarget memang hancur lebur.

Tapi selasa lepas pada 03/03/15 keluar lah result SPM. First haku langsung tak ada perasaan masa ambil result. Tak macam dulu-dulu seperti nak ambil result SMU, PMR atau UPSR. Sebabnya? Entah. :)



ALHAMDULILLAH. ALHAMDULILLAH. SYUKUR. =)



jika katakan CEMERLANG, tak semestinya masa depan aku terus CERAH.
jika katakan GAGAL, tak semestinya masa depan aku terus GELAP.



SPM BUKAN PENENTUAN, SPM BARU PERMULAAN !!

You Might Also Like

16 Surat Cinta

  1. Alhamdulillah, tahniah... all the best in your future undertakings...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak. insyaAllah. Amin ^_^

      Delete
  2. tahniah.. apa pun keputusan bukanlah penentu hidup kita..

    ReplyDelete
  3. ingat lagi masa masuk kolej, lecturers cakap gantung je results SPM tu kat pagar. baru la faham sebab results spm tu takde kesan, yang penting ilmu yg ada dalam diri kita and semangat nak teruskan belajar :)

    all the best!

    ReplyDelete
  4. xpe.. fikir hala tuju lps spm pulak..
    mesti result ok ni..
    =)

    ReplyDelete
  5. ana pun ambil perdagangan juga. susah tak soalan perdagangan?

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah dik. Agak agak berapa tu ye resultnya

    ReplyDelete
  7. Tahniah sis even xthu keputusan..
    Semoga trs sukses ye

    ReplyDelete
  8. Apepun keputusan SPM bukan penamat masa depan.. Good luck for your future undertakings :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah walau apa pun keputusan aina,kita telah berusaha,rezeki semua dari Allah swt..all the best aina ;)

    ReplyDelete
  10. nak tengok keputusan !!! share share la sikit .. :*

    ReplyDelete