Nuffnang: CPUV Ambank TRUE LAB + South Aust Tourism + PDB CNY Coffee Break


Waaaaaaaaahhhhhhhh!!! Lets say 'Waaaaaaaahhhhh' . HAHA 

Terkejut den buka-buka blog tengok ada iklan baru Nuffnang. Pelik sebab rasa tak pernah ada CPUV tu. Then pi buka Nuffnang, terus.......


WAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH !!!!!!!




Ada masuk CPUV/BE Nuffnang baru rupanya. Sampai 3 iklan BE sekali gus pulak tu! Alhamdulillah. Thanks Allah. Thanks to uolls too. Kalau tak sebab korang paksa diri korang datang jenguk blog merepek Nik Ainaa ni, tak adanya Ainaa akan dapat macam ni.



TERIMA KASIH!! THANK YOU!! ARIGATOU !! SYUKRAN !! KAMSAHAMNIDA !! XIEXIE !! GRACIAS !! MERCI !! 

^_______^

6 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.