Makan Angin Boleh Kenyang Ke?


Soalan mintak penampar! Hakhak

Oklah, just nak cakap empat hingga lima hari ni tak update blog. Tuan tanah nak pergi singgah makan angin di negeri lain. Asyik makan angin Kelantan je. nak juga merasa angin negeri lain. Hohoho tak paham sudah. 



Baju-baju belum kemas, esok dah pun nak pergi. Selalunya, subuh-subuh baru kemas. Hahaha Bukan saya seorang, satu family macam tu. Buat relax je nak pergi bercuti. Bercuti pun last minute punya plan. Adeh! Nasiblah labu. 


Asalkan bukan plan awal-awal, tapi tupp tupp tak jadi. Yang tu bukan setakat frust menonggek, siap nak hantuk kepala kat dinding sampai tebus je! =____=

10 ulasan:

  1. planning last minute menjadi...selalunya mcm tu la..

    BalasPadam
  2. amboiii seronoknyaa nak bercuti ye heheheh... enjoy k!

    BalasPadam
  3. aippp...aippp... jangan hantuk kepala kat dinding sampai tembus... kesian kat jiran sebelah....!!! :p

    *selamat bercuti... nanti share kat blog ok...*

    BalasPadam
  4. ole2 jangan lupa yer aina >_<

    BalasPadam
  5. saya pun. Pernah suruh wife kemas baju tgh malam dan terus ke destinasi percutian.

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.