AFB FEEDS

Makan Angin Boleh Kenyang Ke?


Soalan mintak penampar! Hakhak

Oklah, just nak cakap empat hingga lima hari ni tak update blog. Tuan tanah nak pergi singgah makan angin di negeri lain. Asyik makan angin Kelantan je. nak juga merasa angin negeri lain. Hohoho tak paham sudah. 



Baju-baju belum kemas, esok dah pun nak pergi. Selalunya, subuh-subuh baru kemas. Hahaha Bukan saya seorang, satu family macam tu. Buat relax je nak pergi bercuti. Bercuti pun last minute punya plan. Adeh! Nasiblah labu. 


Asalkan bukan plan awal-awal, tapi tupp tupp tak jadi. Yang tu bukan setakat frust menonggek, siap nak hantuk kepala kat dinding sampai tebus je! =____=

You Might Also Like

10 Surat Cinta

  1. planning last minute menjadi...selalunya mcm tu la..

    ReplyDelete
  2. amboiii seronoknyaa nak bercuti ye heheheh... enjoy k!

    ReplyDelete
  3. aippp...aippp... jangan hantuk kepala kat dinding sampai tembus... kesian kat jiran sebelah....!!! :p

    *selamat bercuti... nanti share kat blog ok...*

    ReplyDelete
  4. ole2 jangan lupa yer aina >_<

    ReplyDelete
  5. saya pun. Pernah suruh wife kemas baju tgh malam dan terus ke destinasi percutian.

    ReplyDelete