AFB FEEDS

Galeri Ariani - Jualan Jumbo Aidiladha


GALERI ARIANI SALE


galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

Bila musim perayaan hampir tiba mula la sale sana sini, offer 50 percent hingga 80 percent. Jadi yang berjantina wanita pula mula rambang mata semua benda rasa nak beli begitu juga Ainaa. Memandangkan orang selalu cakap Ariani ni harga beratus-ratus, memang Ainaa tak berani la nak masuk membeli kat situ. Kita ni masih student jadi pakai yang berharga 20 ringgit pun dah okey.... Yang penting boleh adjust kasi labuh, tak panas bila pakai dan tak nipis. Sebab itu dengan adanya sale gila-gila Ariani ni memang kita kena rembat! Sesekali pakai yang mahal apa salah, sekali setahun je dan masa sale macam ni la kita kena beli.

Nak kata sale gila-gila pun tak jugak bila yang kita berkenan tu harga masih beratus-ratus. Ada je sale 3 helai RM100, 2 helai RM200 tapi tak berapa nak berkenan. Nasib baik jumpa yang berharga RM59 sehelai maka beli la kita sehelai dua. Tu pun kejap pegang kejap lepas, macam nak tapi macam sayang duit. Last-last ambil la jugak, bukan sokmo bak kata orang kelantan. Itu pun sebab Ainaa teringat yang kakak ipar cakap design yang Ainaa beli tu harga sebenar RM90 dan harga sale RM59, itu yang beli.

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale
Tambah kapsyen

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

galeri ariani, jualan jumbo aidiladha, ariani, ariani sale

Yang mana peminat tudung Ariani tu boleh la pergi ke butik Ariani dan rembat sebanyak mungkin. Sementara Jualan Jumbo Aidiladha ini akan berakhir pada 4 September 2017 ini, jadi jangan lepaskan peluang ini. Ainaa dah rembat sehelai dua, anda bila lagi.

You Might Also Like

27 Surat Cinta

  1. Wahh ada sales dengan Ariani . Nak ajak emak dengan kakak saya pergi ni . Thanks for the info :)

    ReplyDelete
  2. Ayioo tudung sahaja dah dama harga dengan baju melayu lelaki heheheh tapi cantik juga..

    ReplyDelete
  3. Suka galeriariani sekarang. tudung up to date sungguh..

    ReplyDelete
  4. Dulu tudung ariani semua ber owning je..skrg shawl dia mcm cantik je huhu

    ReplyDelete
  5. Tudung-tudung raya yg lepas masih banyak yg belum pakai. So Raya ni tak beli pun..:D :D

    ReplyDelete
  6. Akak suka yang last pic bunga2 tu RM79 tu

    ReplyDelete
  7. wahhh semua color look nice la susah nak [ilih ni beli semuala

    ReplyDelete
  8. Amboi... cantik2 tudung (dan modelnya). eh! haha. apapun, bolehlah nanti suggest kat mak dan kakak. hihi

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya...
    Tak pernah ada Ariani sebab da tak reti nk belit2 sejak2 ada anak ni..byk pkai instant je

    ReplyDelete
  10. beli tudung beli tudung meh sini !! hehe

    ReplyDelete
  11. amboi lawanya tudung.Pink color cantik! nak satu hehhe

    ReplyDelete
  12. Murah juga harga bagi harga promosi. Kena dapatkan juga nie.. menarik pula tengok, sekali dengan modelnya hahahah

    ReplyDelete
  13. Fuhhh Ariani ni berhantu lah. Suka sangat dengan tudung mereka ni. Tengok pocket kempis lagi. Bertabahlah. Cuci mata je bleh. Nanti nak menabung dan plan. 1 bulan, 1 Ariani. Haha

    ReplyDelete
  14. lelawa tudung, harga pun berbaloi jugak tu,hihi

    ReplyDelete
  15. Kita suka juga shoppinh ariani. Yg mana yg agak pricey mmg berbaloi kualiti kain dia

    ReplyDelete
  16. Jualan jumbo nie mmg sale gila2..best nie kalau dapat shopping

    ReplyDelete
  17. cantik-cantik variasi shawl dari ariani sekarang. Akak peminat shawl. Nt boleh g terjah tgk ariani kat sini 😘😘. Anyway akak dah follow too. Follow akak jugak ye www.marshaliza.com

    ReplyDelete
  18. kak lina tak sempat g aritu...orang ramai sangat..

    ReplyDelete
  19. Wow jualan murah tapi kita tak pakai kita bagi hadiah pada emak dan adik jer lah hehehehe thank you.

    ReplyDelete
  20. Nampak macam murah...akak suka tgok tudung2 ariani ni...ntah bila nàk beli dan pakai official...

    ReplyDelete
  21. Wahhh tak boleh tunjuk dekat mak dengan kakak ni. Habis nanti diorang borong sakan. Hahaha larikkk

    ReplyDelete
  22. Dah abis raya dah baru baca ni, kalau tak leh beli sepasang dua..:D. Next time lah insaallah

    ReplyDelete
  23. Assalammualaikum Nik. Akak datang sini untuk follow. nanti akak datang lagi blogwalking. #AFBians #AfbDotMy

    ReplyDelete
  24. Wow the scarf and tudung are priced at very reasonable, especially the 3 for RM100 really a good buy.

    ReplyDelete