Apa Benda FB Ni?!


Assalamualaikum.

Adoihaaaai..... Tak habis-habis FB ni berdongki sangat dengan aku apehal?
Sakit hati betul lah benda alah ni dengan aku!! 

Hoho ayat atas tu ayat geram. Geram sebab apa? Sebab sering kali menyusahkan
orang. Yang mana ikuti blog saya *ada ke?* atau yang pernah baca entry SINI dan SINI !!
Maunya tak sakit hati? FB blog haku kena BLOCK lepas tu fanpage yang dah bersusah payah
haku nak kumpul sampai 1k likers tu pun kena tempias! Argh! Menyesal tak ambil 
kawan-kawan jadi admin fanpage tu. Adalah juga backup. 
Satu pengajaran yang boleh kat situ.

Lepas tu buat yang baru FB khas untuk blog yang lain pun kena block! Terkena lagi. 
Ayoyo! Kali ini, personal FB pula yang ada masalah. Ada masalah dengan 
SHARE LINK BLOG NIK AINAA ni. Kalau share link blog lain boleh pulak.


Di keluar word verification setiap kali nak share link blog ini.
Ada siapa yang tahu tak macam mana nak hilangkan benda alah tu? Nak buat degil 
dengan isi WV tu takut dengan BLOCK macam facebook-facebook yang dulu.

HELP ME !!  = (

3 ulasan:

  1. tak pernah plak jd cam ni....huhu...apa2 pun harap semuanya pulih dengan secepat mngkin

    BalasPadam
  2. Ena dulu pernah kena juga. Cara ena ialah stop online fb untuk dua atau tiga hari. Update je blog dan ping kat Google Plus atau twitter. Fb ni memang cerewet sedikit

    BalasPadam
  3. rasanya ramai yg kena ni nikainaa...
    coz aritu ade gakbaca luahan hati kengkwn kat fb..yg perlu kena isi security code utk pingkan artikel kita kat fb
    blh try mcm yg ainaa atas tu ckp...mana tahu menjd

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.