CT Beauty & Fashion


Assalamualaikum!

Beberapa hari lagi kita nak sambut bulan Ramadan bagi semua umat Islam.
Macam mana persediaan raya? Sudah beli semuanya? Atau belum?

Di sini saya ingin perkenalkan CT Beauty & Fashion yang menjual pakaian dan handbag wanita. Semuanya original, cantik dan harga pun tidak melampau.
Sesuai untuk digayakan pada hari Raya Aidilfitri tahun ini dan sesuai untuk dihadiahkan
kepada orang tersayang! Pada hari-hari biasa pun boleh pakai. Memang cantik!


PRODUCT :

 [ LV DESIGNER BAG ]



[ COACH BAG ]




[ JUBAH WITH BELT ]




[ BUTTON BLOUSE ]



Cantik-cantik kan? Yang Jubah dan blouse tu remaja pun boleh pakai. Bergaya lagi.
Berminat membeli dengan CT Beauty & Fashion? Boleh tengok produk
yang lain di CT Beaity & Fashion FB.


Untuk membuat tempahan/membeli atau sebarang pertanyaan, boleh PM/Mesej CT Beauty & Fashion atau hubungi mereka di talian 0105019499 / 0105409499.

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.