#Nuffnang: 1.... 2..... 3..... Cash Out!


Assalamualaikum!


Selamat pagi Malaysia. =)
Keadaan disini hujan, kalau tidur pun best jugak.
hehe Tapi disebabkan excited nak cash out pada bulan ini, jadi
sanggup tinggalkan katil dan bantal bucuk. muehmueh =3


Alhamdulillah..... wa syukurillah. Bersyukur padamu Ya Allah.....

Eh, eh. Menyanyi pulak. hehe kan ada jugak hujan lebat sikit lagi.
Alhamdulillah! Alhamdulillah! Rezeki pada awal bulan 11 bersamaan 27 zulhijjah.
Cash out kali ke-6 dah ni. hehe rasa tak percaya pulak.


TERIMA KASIH! THANK YOU! ARIGATOU GOZAIMASU! KAMSAHAMNIDA! XIEXIE!

7 ulasan:

  1. Assalammualaikum..

    tahniah k... dah cash out...

    mselim3

    BalasPadam
  2. Tahniah2.... Boleh lah buat giveaway mcm ni...hahaha :)

    BalasPadam
  3. bolehla kongsi2 sikit....hahaha

    BalasPadam
  4. Tahniah ! :D Semoga rezeki berterusan ^^

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.