Gambar Perkahwinan Ashraf Muslim Dan Wan Sakinah

Assalamualaikum!

Tadi tiba-tiba rasa nak layan gosip terkini walaupun exam masih berjalan lagi.
 hehe ni dah langgar pantang larang masa exam dah ni. Jangan tiru perangai tak semenggah ni ya. kihkih
 Okeylah, lepas tu saya layari laman web MyMediaNews.
Ternampaklah entry gambar resepsi perkahwinan Ashraf Muslim dan Wan Sakinah.
Mari kita layan gambar-gambar mereka.

 

 


 


 


 



 


 


 

[ ALL PICTURE FROM MYMEDIANEW ]

1 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.