AFB FEEDS

#Nuffnang: Cash Out kali Ke-4


Alhamdulillah!

Bulan lepas saya dah cash out seperti 
yang dimaklumkan di enty INI. Bulan ni dapat
cash out lagi. Alhamdulillah. Rezeki..  :)


Terima kasih kepada yang klik iklan nuffnang dan mana-mana
iklan di blog saya ini. Terima kasih banyak-banyak!!
Kamsahamnida. ( ^_^ )

.........

[ Entry Tambahan ]
Hot juga yang entry INI ya... Yang pasal AM tu...
Macam-macam yang komen dan tegur.
hehe Entry tu sedikit beremosi kan? Yup, saya tahu...

Biarlah diorang. Malas nak ulas panjang-panjang hal AM tu.
Lagipun gosip-gosip saya dulu tak minat. Sejak jadi blogger ni layan gosip.
heh. heh. heh.


You Might Also Like

2 Surat Cinta

  1. wah.. tahniah ye... mama follow blog ni..

    ReplyDelete
  2. tahniah...kte tak pernah pon dpt cash out lagi:)

    ReplyDelete