#Nuffnang: Cash Out kali Ke-4


Alhamdulillah!

Bulan lepas saya dah cash out seperti 
yang dimaklumkan di enty INI. Bulan ni dapat
cash out lagi. Alhamdulillah. Rezeki..  :)


Terima kasih kepada yang klik iklan nuffnang dan mana-mana
iklan di blog saya ini. Terima kasih banyak-banyak!!
Kamsahamnida. ( ^_^ )

.........

[ Entry Tambahan ]
Hot juga yang entry INI ya... Yang pasal AM tu...
Macam-macam yang komen dan tegur.
hehe Entry tu sedikit beremosi kan? Yup, saya tahu...

Biarlah diorang. Malas nak ulas panjang-panjang hal AM tu.
Lagipun gosip-gosip saya dulu tak minat. Sejak jadi blogger ni layan gosip.
heh. heh. heh.


2 ulasan:

  1. wah.. tahniah ye... mama follow blog ni..

    BalasPadam
  2. tahniah...kte tak pernah pon dpt cash out lagi:)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.