Review: Follower 1212

Assalamualaikum!


Semalam ternampak followers saya dah
mencatat 1212 followers. Alhamdulillah! Dan masa tu
juga terdetik nak review follower 1212 sebab nombor cantik. hehe

Nak tahu siapa follower yang ke 1212 tu?

 

Thank you mama sebab judi follow blog saya yang tak seberapa ini.
Terus terang saya cakap saya tak pandai nak review
blog orang tapi saya bagitau juga ya pendapat saya.

Blog mama cantik dan gadget pun tersusun rapi.
Saya suka dengan template blog mama, warna pink dengan hijau gitu.
Dan bila saya baca entry-entry mama dah buat saya tertarik dan banyak
manfaatnya. Entry mama banyak memberi nasihat.

Apa-apa pun terima kasih sekali lagi mama. = )
Bagi sesiapa yang ingin singgah ke blog mama, klik banner kat atas tu ya.
 




2 ulasan:

  1. auw!! haha, ehh.. tak sangka direview lah.. mama tengah masak sambil berbelog ni.. tekezut mama..
    terima kasih yer miss.. :) hihihi

    hoyehh!

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.