AFB FEEDS

Review: Follower 1212

Assalamualaikum!


Semalam ternampak followers saya dah
mencatat 1212 followers. Alhamdulillah! Dan masa tu
juga terdetik nak review follower 1212 sebab nombor cantik. hehe

Nak tahu siapa follower yang ke 1212 tu?

 

Thank you mama sebab judi follow blog saya yang tak seberapa ini.
Terus terang saya cakap saya tak pandai nak review
blog orang tapi saya bagitau juga ya pendapat saya.

Blog mama cantik dan gadget pun tersusun rapi.
Saya suka dengan template blog mama, warna pink dengan hijau gitu.
Dan bila saya baca entry-entry mama dah buat saya tertarik dan banyak
manfaatnya. Entry mama banyak memberi nasihat.

Apa-apa pun terima kasih sekali lagi mama. = )
Bagi sesiapa yang ingin singgah ke blog mama, klik banner kat atas tu ya.
 




You Might Also Like

2 Surat Cinta

  1. auw!! haha, ehh.. tak sangka direview lah.. mama tengah masak sambil berbelog ni.. tekezut mama..
    terima kasih yer miss.. :) hihihi

    hoyehh!

    ReplyDelete