AFB FEEDS

(GAMBAR)Pernikahan Ashraf Muslim Dan Wan Sakinah


Pergh!
Berapi betul tengok gambar ni.
Hati cuba nak 'husnuzon' tapi still rasa marah
plus menyampah dengan dua makhluk allah ini.

Kahwin kat siam kan? Tapi baju kemain lawa.
| -_- |

Kalau AM nak kahwin dua ke empat tak kisah sangat
sebab dia mampu. Tapi kenapa mesti kat Thailand?
Kenapa sembunyi-sembunyi? Bukankah perkahwinan itu perlu diuar-uarkan!!

Astaghfirullah.... Astaghfirullah....
Istighfar banyak-banyak. 
Husnuzon.....

[ sumber : SINI ]
[ baca entry tambahan SINI ]

You Might Also Like

10 Surat Cinta

  1. sabar... bulan pose. kang terbatal lak puasa. hehehe...

    ReplyDelete
  2. hmmm, tulah, nak buat cemana, haih

    ReplyDelete
  3. Sabor sabor.
    ,ungki ada sebab yag kita tak tau kan :)

    ReplyDelete
  4. terjah sini dulu b4 berbuka ^_^

    ReplyDelete
  5. hm . dah ketentuan Allah, jodoh dia . kita nak judge pun tak tau apa disebaliknya . tp kesian jugak kat first wife dia, Dayana :( tak sanggup nak dapat madu

    ReplyDelete
  6. sabar dear .. mungkin adew cerita disebalik cerita .. jgn cpt menilai org .. xbaik .. :)

    ReplyDelete
  7. maaf sy mmng tak setuju bila ramai salah kan mereka. kita tak tau apa situasi mereka dan kita tidak berada di tempat mereka. stiap yg berlaku psti bersebab. jgan kerana stu kesilapan yg meraka buat iaitu kawin di thai scara snyap kita trus mnghukum mereka.. tdak menjadi silap seorang llki berkahwin lagi skiranya mampu.. kita sndiri tatau apa yg berlaku di antara mereka. jadi sbgai manusia kita hnya perlu berdoa yg tbaik untuk mereka.. sorry klau ayat saya menyakitkan.. :a

    ReplyDelete
  8. @nur hidayah - seperti yg sy cakap. hati cuba nak bersngka baik kepd mereka. dan memng AM mampu kahwin dua atau lebih pun tapi yg jadi terkilannya sebab dia sorokkkn. benar dia ad sebab muhasabah. masing2 ada hal peribadi. masing2 ada pendapat sendiri. apa2 pun semua dah berlaku. org umum hanya mahu tahu kenapa... kenapa.... kenapa dan kenapa. tu aje.

    naaah, sikit pun xada skit hati. rambut sama hitam tpi hati dn fikiran lain2. :)

    ReplyDelete
  9. @shima mazlan - dah cuba nak bersngka baik. hehe thanks kak atas nasihat itu. :a

    ReplyDelete