#Nuffnang: Cash Out Kali Ke-3

Alhamdulillah! 


Sebenarnya dari bulan lepas lagi dah boleh cash out.
Tapi saja nak kumpul banyak sikit.
Alhamdulillah! Lega rasanya dapat tekan CASH OUT tu.
Sekarang, kena sabar banyak-banyak menanti cek dari Nuffnang sampai
dua tiga bulan lagi.

Tak apalah. Dua tiga bulan aje, pejam celik pejam celik
cek sampai depan mata. Berbaloikan kita sabar?
Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada pengunjung yang
datang ke blog saya dan sudi klik iklan yang ada dalam blog ini.

Saya rasa masih ada yang ragu-ragu dengan NUFFNANG ni kan?
Jangan risau, duit yang kita dari nuffnang adalah HALAL.
Kalau korang masih ragu-ragu, boleh rujuk di SINI.

Jom kita main 'klik-mengklik' iklan di blog!  ;D

( Cerita Nuffnang : MY NUFFNANG )

7 ulasan:

  1. Wah congrats! Sis sepatutnya cashout semalam, so cek akan datang awal bulan 7 nanti. Kalau sis cashout hari ni, ia akan sampai bulan 8 nanti. Hehehee..

    BalasPadam
  2. bestnya...tak sabar rasanya nak cashout jugak :)

    BalasPadam
  3. hihi.best kan.ima pun tgh tunggu chouqe ni. dah cashout wal bulan lepas.x sampai2 lg

    BalasPadam
  4. Tahniahh . Waaa . Best nye kamu .. Tapi macam mana nak iklankan nuffnang ? Nuffnang saya tak berapa phm .

    BalasPadam
  5. tahniah ..wah3..mohon belanja dgn kadar segera

    BalasPadam
  6. tahniah dah cashout 3 kali..sy baru dua kali...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.