AFB FEEDS

#Nuffnang: Cash Out Kali Ke-3

Alhamdulillah! 


Sebenarnya dari bulan lepas lagi dah boleh cash out.
Tapi saja nak kumpul banyak sikit.
Alhamdulillah! Lega rasanya dapat tekan CASH OUT tu.
Sekarang, kena sabar banyak-banyak menanti cek dari Nuffnang sampai
dua tiga bulan lagi.

Tak apalah. Dua tiga bulan aje, pejam celik pejam celik
cek sampai depan mata. Berbaloikan kita sabar?
Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada pengunjung yang
datang ke blog saya dan sudi klik iklan yang ada dalam blog ini.

Saya rasa masih ada yang ragu-ragu dengan NUFFNANG ni kan?
Jangan risau, duit yang kita dari nuffnang adalah HALAL.
Kalau korang masih ragu-ragu, boleh rujuk di SINI.

Jom kita main 'klik-mengklik' iklan di blog!  ;D

( Cerita Nuffnang : MY NUFFNANG )

You Might Also Like

7 Surat Cinta

  1. Wah congrats! Sis sepatutnya cashout semalam, so cek akan datang awal bulan 7 nanti. Kalau sis cashout hari ni, ia akan sampai bulan 8 nanti. Hehehee..

    ReplyDelete
  2. bestnya...tak sabar rasanya nak cashout jugak :)

    ReplyDelete
  3. hihi.best kan.ima pun tgh tunggu chouqe ni. dah cashout wal bulan lepas.x sampai2 lg

    ReplyDelete
  4. Tahniahh . Waaa . Best nye kamu .. Tapi macam mana nak iklankan nuffnang ? Nuffnang saya tak berapa phm .

    ReplyDelete
  5. tahniah ..wah3..mohon belanja dgn kadar segera

    ReplyDelete
  6. tahniah dah cashout 3 kali..sy baru dua kali...

    ReplyDelete