AFB FEEDS

Online Puas - Puas !!

 


Oh yeah !
Online puas - puas !!

Nanti dah start sekolah memang busy.
Tambah pula sekarang saya
bercadang nak tinggal asrama. Hoho

Jadi saya nak online puas-puas sekarang ni !
Jadi serta-merta saya akan berblogging.
Nak saya visit blog korang?
Hanya perlu drop link blog korang kat cbox.

Jangan lupa letak link blog tu,
nanti kalau korang follow blog saya n suruh 
follow korang semula. Naya saya!
Mana nak cari blog awak tu?

Kadang-kadang dekat profile
google tak ada link blog korang. Hanya ada
list blog-blog yang korang follow.

 
Oh ya,
01/01/13 akan ada giveaway
Saya harap dapat sambutan lah.
Lagipun dah ada ni sponsor hadiah untuk korang.
= )

Nak jadi sponsor first giveaway saya? Klik SINI

You Might Also Like

1 Surat Cinta