Online Puas - Puas !!

 


Oh yeah !
Online puas - puas !!

Nanti dah start sekolah memang busy.
Tambah pula sekarang saya
bercadang nak tinggal asrama. Hoho

Jadi saya nak online puas-puas sekarang ni !
Jadi serta-merta saya akan berblogging.
Nak saya visit blog korang?
Hanya perlu drop link blog korang kat cbox.

Jangan lupa letak link blog tu,
nanti kalau korang follow blog saya n suruh 
follow korang semula. Naya saya!
Mana nak cari blog awak tu?

Kadang-kadang dekat profile
google tak ada link blog korang. Hanya ada
list blog-blog yang korang follow.

 
Oh ya,
01/01/13 akan ada giveaway
Saya harap dapat sambutan lah.
Lagipun dah ada ni sponsor hadiah untuk korang.
= )

Nak jadi sponsor first giveaway saya? Klik SINI

1 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.