AFB FEEDS

Dress and Domain Giveaway

Klik Banner Untuk Join

Salam pagi, Malaysia !

Pagi-pagi ni saya nak join
GA dari Amer Corner .
Hadiah - hadiah untuk GA ni
menarik so saya join lah.
Hihi


Hadiah Giveaway :

1. Satu dress/baju untuk dua pemenang akan dipilih. Dan pemenang
boleh pilih satu baju/dress dalam kedai 

2. Satu domain percuma untuk satu pemenang daripada FitriHadi.com
4x RM5 TopUp


Haa!
Apa tengok-tengok?
Join lah sekarang!!
= D

Tarikh Tamat : 25/12/12

You Might Also Like

10 Surat Cinta

  1. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    Follower ke 615
    Mind follow me back?
    Btw good luck! :)

    ReplyDelete
  2. Jemput join Giveaway yang menarik !
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/hadis-rasulullah-giveaway.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-humairatul.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    ReplyDelete
  3. membalas kunjungan u dear (^_&)

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
    senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


    pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


    hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

    ReplyDelete
  5. JOIN SEKARANG . TUTUP BESOK HARI . HADIAH YANG MENANTI IALAH : Mug Comel , Felt Craft . Free Membership For 1Year , Tudung Bawal English Roses & byk lg . Jangan lepas peluang ini !

    http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum :D ni ada GA baru jom join sama nak?

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Maaf...Lewat balas kunjungan Ina untuk GA nie ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete
  10. dari GA yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete