Dress and Domain Giveaway

Klik Banner Untuk Join

Salam pagi, Malaysia !

Pagi-pagi ni saya nak join
GA dari Amer Corner .
Hadiah - hadiah untuk GA ni
menarik so saya join lah.
Hihi


Hadiah Giveaway :

1. Satu dress/baju untuk dua pemenang akan dipilih. Dan pemenang
boleh pilih satu baju/dress dalam kedai 

2. Satu domain percuma untuk satu pemenang daripada FitriHadi.com
4x RM5 TopUp


Haa!
Apa tengok-tengok?
Join lah sekarang!!
= D

Tarikh Tamat : 25/12/12

10 ulasan:

  1. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    Follower ke 615
    Mind follow me back?
    Btw good luck! :)

    BalasPadam
  2. Jemput join Giveaway yang menarik !
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/hadis-rasulullah-giveaway.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-humairatul.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    BalasPadam
  3. membalas kunjungan u dear (^_&)

    BalasPadam
  4. terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
    senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


    pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


    hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

    BalasPadam
  5. JOIN SEKARANG . TUTUP BESOK HARI . HADIAH YANG MENANTI IALAH : Mug Comel , Felt Craft . Free Membership For 1Year , Tudung Bawal English Roses & byk lg . Jangan lepas peluang ini !

    http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

    BalasPadam
  6. assalamualaikum :D ni ada GA baru jom join sama nak?

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

    BalasPadam
  7. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    BalasPadam
  8. Maaf...Lewat balas kunjungan Ina untuk GA nie ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    BalasPadam
  9. Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    BalasPadam
  10. dari GA yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.