Mencari Sponsor Untuk GiveAway



Assalamualaikum semua.

-EDITED-

Ini entry yang diedit ya. Saya rasa dah
cukup dah sponsor untuk first GA saya tu.
Yang akan berlangsung pada 1/1/13-7/1/13.

Tapi saya masih mengalu-alukan sponsor.
Sebab lepas tamat aje GA ini.
Saya nak buat segmen up follower pula.
Jadi sesiapa nak sponsor, boleh sponsor untuk
segmen ini ya?


Kelebihan Menjadi Sponsor :

- Follower Blog/ Twitter Akan Meningkat

- Trafik Blog Akan Meningkat

- Jumlah LIKE diPages Juga Meningkat

- Dapat PAHALA dan dimurahkan REZEKI . Hihi 



Boleh PM saya kat FB ataupun
boleh email terus kepada saya.


FB : Ina Meow

Email : Ina97_Ainaa@yahoo.com

15 ulasan:

  1. Assalamualikum ,haii bw sini tag kamu :)sorry selalu tag
    ♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html
    ♥http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/partner-end-year-giveaway-by-hadifah.html
    Btw jum join ni
    ♥http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-follower-by-lobak-merah.html

    BalasPadam
  2. saya bru blaja photoshop..and sy ingin nk sponsor header blog... tp cuba la awk tengok dulu hasil keje sy, tkut xcntik plak..kalau awk setju, sy boleh je jadi salah satu sponsor header.. tengok header kat blog sy, and di entri ini : http://sararose-93.blogspot.com/2012/11/saya-budak-baru-belajar.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi saya okey dah, comel aje. terima kasih ya Maisarah. :)

      Padam
    2. okey..nanti remind kan sy erk bile dh start

      Padam
  3. Hai Ina. Terima kasih sebab menawarkan peluang keemasan ni. Kalau sudi Add boleh jadi sponsor header and banner dan edit full. Kalau Ina setuju, bagitahu di Cbox ye. Terima Kasih :))) .

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok n terima kasih juga coz sudi jadi sponsor :)

      Padam
  4. Kalau Ina sudi, Wilma nak jadi sponsor top up...
    Nanti inform Wilma macam mana ya ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok, nanti time Ina buat segmen inform Wilma ya :-)

      Padam
  5. salam saya dh follow awak, jom follow saya..
    kalau saya nak sponsor boleh x..^_^

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.