AFB FEEDS

Mencari Sponsor Untuk GiveAway



Assalamualaikum semua.

-EDITED-

Ini entry yang diedit ya. Saya rasa dah
cukup dah sponsor untuk first GA saya tu.
Yang akan berlangsung pada 1/1/13-7/1/13.

Tapi saya masih mengalu-alukan sponsor.
Sebab lepas tamat aje GA ini.
Saya nak buat segmen up follower pula.
Jadi sesiapa nak sponsor, boleh sponsor untuk
segmen ini ya?


Kelebihan Menjadi Sponsor :

- Follower Blog/ Twitter Akan Meningkat

- Trafik Blog Akan Meningkat

- Jumlah LIKE diPages Juga Meningkat

- Dapat PAHALA dan dimurahkan REZEKI . Hihi 



Boleh PM saya kat FB ataupun
boleh email terus kepada saya.


FB : Ina Meow

Email : Ina97_Ainaa@yahoo.com

You Might Also Like

15 Surat Cinta

  1. Assalamualikum ,haii bw sini tag kamu :)sorry selalu tag
    ♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html
    ♥http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/partner-end-year-giveaway-by-hadifah.html
    Btw jum join ni
    ♥http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-follower-by-lobak-merah.html

    ReplyDelete
  2. saya bru blaja photoshop..and sy ingin nk sponsor header blog... tp cuba la awk tengok dulu hasil keje sy, tkut xcntik plak..kalau awk setju, sy boleh je jadi salah satu sponsor header.. tengok header kat blog sy, and di entri ini : http://sararose-93.blogspot.com/2012/11/saya-budak-baru-belajar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi saya okey dah, comel aje. terima kasih ya Maisarah. :)

      Delete
    2. okey..nanti remind kan sy erk bile dh start

      Delete
  3. Hai Ina. Terima kasih sebab menawarkan peluang keemasan ni. Kalau sudi Add boleh jadi sponsor header and banner dan edit full. Kalau Ina setuju, bagitahu di Cbox ye. Terima Kasih :))) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok n terima kasih juga coz sudi jadi sponsor :)

      Delete
  4. Kalau Ina sudi, Wilma nak jadi sponsor top up...
    Nanti inform Wilma macam mana ya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, nanti time Ina buat segmen inform Wilma ya :-)

      Delete
  5. salam saya dh follow awak, jom follow saya..
    kalau saya nak sponsor boleh x..^_^

    ReplyDelete