AFB FEEDS

Review: Mereka Yang Awesome! (Part 1)


ASSALAMUALAIKUM!

Dah beberapa hari dah tak bukak Nuffnang. Buka-buka jea tengok duit dah naik.
 hehe melebar senyum. Dan seperti biasa setiap kali saya buka laman web Nuffnang 
 pasti saya akan tengok tempat 'Nuffnangers Who Recently  Viewed Your Blog'. 


Kebiasaannya memang saya akan promote blog siapa yang ada kat situ tapi promote
kat fanpage dan facebook jea. Memandangkan FB kena block, so saya decided
promote blog korang kat blog saya mulai hari ini.

Tapi bukan setiap hari saya akan promote. Maybe setiap bulan.
Terserah kepada kelapangan masa dan kerajinan saya ini. muehmueh




1- Nadratul Syazwana
[ http://nad-lifeisfun.blogspot.com/ ]

Cute akak ni. hehe Tu yang terlintas dalam kepala otak saya ni masa mula-mula masuk ke blog sis Nadratul Syazwana ni. Blog yang simple and... PINK! hehe Jom singgah ke blog sis Nadratul Syazwana ini.

2- Aini Zakaria
[ http://www.ainizakaria.my/ ]

Apa yang saya paling suka dengan blog Nurul Aini Zakaria ini ialah header blognya. Comel jea. Bolehlah kalau korang nak buat tempahan dengan Aini Zakaria.

3- BearyBlossom's
 [ http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com/ ]

Woo! Besarnya font header. hehe Jadi siapa yang rabun jauh tu tak perlu nak pakai cermin mata, font dalam blognya sudah sedia besar. Hehe kan bagus camni. Lebih cepat kita 'menangkap' apa yang ditulis. Jom kita ke blognya.

4- Blog Aku Penghibur
 [ http://www.akupenghibur.com/ ]

Blog abang blogger ni memang saya suka baca entry-entry di blognya. Entry yang ada pengajarannya dan isinya tersendiri. Memang wajib kena singgahke Blog Aku Penghibur!

5- Ayu Insyirah
[ http://www.ayuinsyirah.my/ ]

Blog yang simple dan.... Bunga-bungaan mawar menjadi pilihan sebagai penghias blognya. Hehe jom ke blog sis Ayu Insyirah !

6- Aqilah Qileh
[ http://qileh.blogspot.com/ ]

 Rasanya ini first time saya masuk ke blog Aqilah Qileh. Rasanyalah tapi tak tahulah kut-kut pernah cuma tak kusyuk sangat menjelajah blognya. Tuan empunya blog comel jea saya tengok. Dan blog yang simple. Kemas!

7- Strawberry Gurls
[ http://strawberrysgurls.blogspot.com/ ]

Cantik juga ya gabunga warna yang digunakan tuan punya blog Strawberry Gurls ni. Purple and Yellow! Pemiliknya ialah Mastura Aziz. Owh, sis ni... Memang pernah masuk ke blog sis tapi dulu lain.... kini lain. Hehe blog yang lainnya. Tuan punya tetap sama. Muehmueh

8- Belog Kaler Purple
[ http://belogkalerpurple.blogspot.com/ ]

Seperti nama blognya, begitu jugalah tema blog WNHaryizahTMR/JMR. Dan... seumpama... Rama-rama... Hehe menyanyi lagu Ella sikit sebab blognya penuh dengan rama-rama yang berterbangan di awan purple. hehe

9- Mama Darwiish
[ http://mamadarwiish.blogspot.com/ ]

Blogger Mama Darwiish ni, tak silap saya pernah sponsor dalam salah satu GA yang saya buat. hehe thanks to Mama Darwiish. Mari ke blog Mama Darwiish!

10- Blog Dila Elle
 [ http://dilaella.blogspot.com/ ]

Wah! Suka dengan blog akak yang cantik ni. Gabungan warna kelabu dan putih. Simple tapi nampak cantik blog sis ni. Jom ke blog sis Dile Ella!

11- Cikk Mira
[ http://www.cikkmira.com/ ]

Suka dengan blog akak ni! Sangat kreatif! Headernya paling awesome! Jom singgah ke blog Cikk Mira!

12- Alfira Hana Blog
[ http://alfirahana.blogspot.com/ ]

13- Diana Azhar
[ http://dianathewannababes.blogspot.com/ ]

14- AP Hours
[ http://aphours.blogspot.com/ ]

15- Vidolaaa
[ http://vidolaaa.blogspot.com/ ]

16- Syiera Firdaus
[ http://sayasyiera.blogspot.com/ ]

17-Alis Natasha Punya Blog
[ http://fluffypocoyogirl.blogspot.com/ ]


18- Mines
[ http://pinksolution91.blogspot.com/ ]

19- Farhana's Blog
 [ http://dikna-sya.blogspot.com/ ]

20- Gadis Februari Sites
[ http://ciktiqah.blogspot.com/ ]


Okey, yang mana blog saya tak komen apa-apa tu sebab tangan cheq ni dah
lenguih dah. Banyak dorh blog yang kena review. Dan dah alang-alang saya tengah review
blog korang ni, saya nak review juga pemenang salah satu GA yang saya sponsor.



1- Zack Is Here
[ http://fazahunhan.blogspot.com/ ]

Zack ya? Blog Zack memang kemas dah lapang jea bak padang bola. Hehe paling saya suka dengan lagu blog Zack tu. Lagu apa ya? Mari semua kita ke blog Zack

2- Arifah Lee's
[ http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/ ]

Purple. Kalau kawan saya tengok ni maunya menjerit sebeb dia pun memang suka warna purple. Maybe itu warna kesukaan sis Arifah. Apa yang saya nak komen ialah blog sis dah kemas cuma kalau kurangkan lagi gadget yang ada dalam blog. Letak scroll untuk gadget ke....

3- Hafidhzah Hasim Diary
[ http://akuedyedankoe.blogspot.com/ ]

Nak komen doodle kat header blognya. Cute sangat! Waaah! Serius, comel! >_<

4- Love is Our Resistance
[ http://simpledoubletriple.blogspot.com/ ]

Terfikir-fikir jugak masa nak review blog salah satu pemenang ni. Tak akan nak review blog GAnya? Try cari-cari jumpa jugak blog personalnya. Jom kita melawat blog Love is Our Resistance!

5- If a Mustache
[ http://ifamustache.blogspot.com/ ]

Blog kita sama simple. Putih jea. Bak kata ST12, putih-putih melati gitu~ HAHA


Terima kasih semua! Terima kasih sudi datang ke blog daku ini.
Lain kali silalah datang lagi. Hee = D

You Might Also Like

17 Surat Cinta

  1. wah..singgah la lagi :) nak tau lagi :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh blog acik adalah ^_^ terima kasih

    ReplyDelete
  3. Awwwhhh thank u huhuhuhu <3 Blog nik lagi ah kemas gila (Y)

    ReplyDelete
  4. rmai org view blog die.. tahniah2.. hehe

    ReplyDelete
  5. Eh . Blog kita ada . Hee . Mekasih ^^ terharu :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. thanks sgt2. yg 1st pulak tu hehe! ;3

    ReplyDelete
  7. ala soooo sweeeet...ime acih hehe

    ReplyDelete
  8. Wahh .. macam best je kene 'review' kat sini .. hahha :D

    ReplyDelete