Movie Maker Window 7



Hihihi
*tiba-tiba aje ketawa*

Bukan apa, seronok dapat
online malam ni. 
Biasanya masa-masa ni saya
tak online. Layan cerita ke novel ke apa.

Tapi hari ni, disebabkan rasa
sakit hati dengan Window Movie Maker
yang lama tu, jadi saya online juga malam ni.

Dah DELETE window yang
saya nak boikot tu lepas isya' tadi.
Dan lepas tu laju-laju
 INSTALL Movie Maker Window 7 !!
Oh yeah!
*eh, bukan saya install. tapi abah saya. Hee*

Laju giler window yang baru ni.
Nak buat video pun hati senang.
Tapi banyak lagi yang perlu saya belajar
dalam Movie Maker Window 7 ni. Blur jugak 
mula-mula bukak window tu.

Sekarang ni tengah save video tu! Lagi 40 % !!


0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.