AFB FEEDS

Movie Maker Window 7



Hihihi
*tiba-tiba aje ketawa*

Bukan apa, seronok dapat
online malam ni. 
Biasanya masa-masa ni saya
tak online. Layan cerita ke novel ke apa.

Tapi hari ni, disebabkan rasa
sakit hati dengan Window Movie Maker
yang lama tu, jadi saya online juga malam ni.

Dah DELETE window yang
saya nak boikot tu lepas isya' tadi.
Dan lepas tu laju-laju
 INSTALL Movie Maker Window 7 !!
Oh yeah!
*eh, bukan saya install. tapi abah saya. Hee*

Laju giler window yang baru ni.
Nak buat video pun hati senang.
Tapi banyak lagi yang perlu saya belajar
dalam Movie Maker Window 7 ni. Blur jugak 
mula-mula bukak window tu.

Sekarang ni tengah save video tu! Lagi 40 % !!


You Might Also Like

0 Surat Cinta