AFB FEEDS

As Busy As A Bee

 comel kau lebah . HAHA


     Assalamualaikum . Bzzz ! Bzzz ! Alamak ! Lebah datang lah . kahkah korang sihat ? Ina sihat jea , alhamdullilah .  : D Lepas ni tak tahu lah sempat ke tidak untuk Ina ber'blogging' . Haih ! Hari tu baru jea Ina bersorak , bersuka ria sebab kelas tambahan sampai pukul 3:30 jea . Sekali kena kelas tambahan fasa ke-2 habis pukul 4:30 daa ~ Ish3 . Buka sekolah ni , start dah lah kelas tambahan fasa ke-2 . Nampaknya sunyi lah blog Ina ni yea . . . Hari jumaat dengan sabtu Ina ada kelas jugak . Tuisyen !

   Kalau tak dapat update entry Ina tak kisah sangat pun . kuakua Tapi yang sekarang ni , Ina tengah risau karya - karya Ina yang belum siap. Korang tahu kan yang Ina jugak menulis ? Tak tahu ? Sampai hati ! Hehe Jemputlah baca kat blog khas untuk karya Ina : Karya Ainaa Azlan . Jangan segan-segan untuk komen tau ! Dah habis baca dan komen tu , gatal - gatalkan lah tangan korang tu untuk klik JOIN THIS SITE . Haha promote kejap .  : P

    Nampaknya , tak siap jugak lah e-novel Ina untuk masa yang terdekat ini . Tapi korang jangan marah pulak kalau Ina selalu tak update e-novel . Ina menulis hanya pada masa lapang dan dijadikan sebagai hobi . Oh yeah ! Khamis lepas baru boleh tarik nafas lega SEDIKIT . Sebab exam pegesanan dah habis . Bukak sekolah ni kena tumpukan sepenuhnya pulak . PMR dah dapat dirasai . Oh ! Cepat lah wahai cik PMR , cepat kau datang maka cepatlah kau pergi . HAHA Semakin dekat exam , semakin berdebar - debar cik Hati kita ni . kuikui


DOA SUPAYA INA DAPAT 9 A TAU !

Wassalam  ^_^

You Might Also Like

2 Surat Cinta

  1. amin3 . moge2 kamu mndapat 9A ye . kuatkan stady tu . not study hard but study smart . k =)

    ReplyDelete
  2. bukan main banyakk lagi dia punya blog. haiya. lawan tokei ni

    ReplyDelete