As Busy As A Bee

 comel kau lebah . HAHA


     Assalamualaikum . Bzzz ! Bzzz ! Alamak ! Lebah datang lah . kahkah korang sihat ? Ina sihat jea , alhamdullilah .  : D Lepas ni tak tahu lah sempat ke tidak untuk Ina ber'blogging' . Haih ! Hari tu baru jea Ina bersorak , bersuka ria sebab kelas tambahan sampai pukul 3:30 jea . Sekali kena kelas tambahan fasa ke-2 habis pukul 4:30 daa ~ Ish3 . Buka sekolah ni , start dah lah kelas tambahan fasa ke-2 . Nampaknya sunyi lah blog Ina ni yea . . . Hari jumaat dengan sabtu Ina ada kelas jugak . Tuisyen !

   Kalau tak dapat update entry Ina tak kisah sangat pun . kuakua Tapi yang sekarang ni , Ina tengah risau karya - karya Ina yang belum siap. Korang tahu kan yang Ina jugak menulis ? Tak tahu ? Sampai hati ! Hehe Jemputlah baca kat blog khas untuk karya Ina : Karya Ainaa Azlan . Jangan segan-segan untuk komen tau ! Dah habis baca dan komen tu , gatal - gatalkan lah tangan korang tu untuk klik JOIN THIS SITE . Haha promote kejap .  : P

    Nampaknya , tak siap jugak lah e-novel Ina untuk masa yang terdekat ini . Tapi korang jangan marah pulak kalau Ina selalu tak update e-novel . Ina menulis hanya pada masa lapang dan dijadikan sebagai hobi . Oh yeah ! Khamis lepas baru boleh tarik nafas lega SEDIKIT . Sebab exam pegesanan dah habis . Bukak sekolah ni kena tumpukan sepenuhnya pulak . PMR dah dapat dirasai . Oh ! Cepat lah wahai cik PMR , cepat kau datang maka cepatlah kau pergi . HAHA Semakin dekat exam , semakin berdebar - debar cik Hati kita ni . kuikui


DOA SUPAYA INA DAPAT 9 A TAU !

Wassalam  ^_^

2 ulasan:

  1. amin3 . moge2 kamu mndapat 9A ye . kuatkan stady tu . not study hard but study smart . k =)

    BalasPadam
  2. bukan main banyakk lagi dia punya blog. haiya. lawan tokei ni

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.